• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Wp rocket

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Xo4fuUJ.png

Еден од подобрите плагини кога станува збор за кеширање и оптимизација. Доаѓа со активна лиценца каде ќе може да правите надградби.

Веб страна:
Код:
https://wp-rocket.me/
Virustotal скен:
Код:
https://www.virustotal.com/gui/file/4cacb26e1c15f1d3e2e2815634aada448088925402e8bbb611d004d5b61a0690/detection
Симни:
Код:
https://www.dropbox.com/s/fempkcy3sbu2jjy/ibiz.mk_wprocket-3.5.2.zip?dl=1
 

Petrusevsky

Член
Зачленет/а
12 март 2018
Мислења
17
Реакции
1
Има expiration на wprocket -ов? сеа го спуштив и го прикачив..
 
На врв Дно