Wp robot алтернатива која функционира

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Потребен ми е плагин кој би вршел слична работа како WP Robot а истото би било (делумно) бесплатно.

Што треба тој плагин да прави?
- Да ја зема целата статија преку RSS и истата да се објавува на друг wordpress блог.

Немам сеуште срчано на интернет околу ова така да ако некој знае некој добар плагин или метод како да се направи ова би го замолил да сподели.
 

Professor

VIP
Зачленет/а
10 февруари 2014
Мислења
58
Реакции
29
Потребен ми е плагин кој би вршел слична работа како WP Robot а истото би било (делумно) бесплатно.

Што треба тој плагин да прави?
- Да ја зема целата статија преку RSS и истата да се објавува на друг wordpress блог.

Немам сеуште срчано на интернет околу ова така да ако некој знае некој добар плагин или метод како да се направи ова би го замолил да сподели.

http://www.cyberseo.net/cybersyn/ Вака нешто?
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Да ажурирам темава, WP Automatic ми заврши работа. Функционира добро на одредени веб страни.
 
На врв Дно