• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Videoscribe

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
По барање на @jassum20 ја прикачувам оваа верзија на VideoScribe. Верзијата на овој програм не е последната но е функционален и го користев одамна и сметам дека уште функционира.
EymV1uy.png


Симни:
Код:
https://mega.nz/#!SPB1Ua7b!KKQdYxnXzz9hQ5kgQHJz46fypedgLowIk9l7vsFr820

Инструкции за инсталација:
Отворете ја архивата, откако ќе го инсталирате програмот не го стартувајте. Доколку самиот се стартува исклучете го. Во архивата имате фајл “VideoScribeBin„ ставете го каде што го имате инсталирано програмот и заменете го со веќе постоечкиот. Стартувајте го сега програмот, ќе ви побара да го ажурирате со понова верзија, едноставно игнорирајте ја таа порака и не го ажурирајте. Ќе ви се појави форма за најава со email и password, пишете било што во полињата. Тоа е тоа.

Virustotal скен (0/54):
Код:
https://www.virustotal.com/#/file/e0d83d178afb8052c7d3f29fc16174e8c09ccccb853813d6b7dad83a23147cf1/detection
 
  • Like
Реакции: Ace

jassum20

Нов член
Зачленет/а
17 март 2014
Мислења
53
Реакции
7
По барање на @jassum20 ја прикачувам оваа верзија на VideoScribe. Верзијата на овој програм не е последната но е функционален и го користев одамна и сметам дека уште функционира.
EymV1uy.png


Симни:
Код:
https://mega.nz/#!SPB1Ua7b!KKQdYxnXzz9hQ5kgQHJz46fypedgLowIk9l7vsFr820

Инструкции за инсталација:
Отворете ја архивата, откако ќе го инсталирате програмот не го стартувајте. Доколку самиот се стартува исклучете го. Во архивата имате фајл “VideoScribeBin„ ставете го каде што го имате инсталирано програмот и заменете го со веќе постоечкиот. Стартувајте го сега програмот, ќе ви побара да го ажурирате со понова верзија, едноставно игнорирајте ја таа порака и не го ажурирајте. Ќе ви се појави форма за најава со email и password, пишете било што во полињата. Тоа е тоа.

Virustotal скен (0/54):
Код:
https://www.virustotal.com/#/file/e0d83d178afb8052c7d3f29fc16174e8c09ccccb853813d6b7dad83a23147cf1/detection

Фала многу


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
На врв Дно