• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Udemy курсеви

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
udemy.png

Во оваа тема ќе споделуваме курсеви кои во моментот имаат купон и се бесплатни:
Линкот до документот со линкови до курсевите е подолу:
https://docs.google.com/document/d/1xrLiJ_qKk4yu54YrIRe0BaaDfgrq334TczWoatqDQ70/edit?usp=sharing

Можно е некои од курсевите и да им е истечен купонот па да има цена на истите.
Споделете и вие некои курсеви.
 
Последна промена:

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Курсеви за dropshipping:
Код:
https://www.udemy.com/amazon-dropship-mastery/?couponCode=PASSIVEINCOME 
https://www.udemy.com/ebay-drop-ship-mastery/?couponCode=LIVELY 
https://www.udemy.com/shopify-drop-ship-mastery/?couponCode=SHOPNOW
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Код:
https://www.udemy.com/create-a-successful-youtube-channel/?couponCode=REVIEW
https://www.udemy.com/mobileapp/?couponCode=PROMOTINGLEGEND
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Wordpress SEO Tips For Beginners: SEO Techniques Tutorial
Код:
https://www.udemy.com/search-engine-optimization-niche-site-seo-case-study/?couponCode=ONPAGESEO
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
SEO Tutorial A-Z + SEO For Wordpress Website & Marketing
Код:
https://www.udemy.com/seo-tutorial-audit-wordpress-website-marketing-sale-blog-course/?couponCode=OCTBIR18
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
YouTube Marketing Strategies - Get More Traffic and Sales
Код:
https://www.udemy.com/youtube-marketing-strategies-get-more-traffic-and-sales/?couponCode=FREEACCESS

Youtube Traffic Generation - Getting Targeted Free Visitors
Код:
https://www.udemy.com/youtube-traffic-generation-getting-targeted-free-visitors/?couponCode=OCTOBER_1
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
How to Use YouTube as an Amazing FREE Marketing Platform
Код:
https://www.udemy.com/how-to-use-youtube-as-an-amazing-free-marketing-platform/?couponCode=YAOFBYT1101TAADSG
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
The Ultimate Shopify Dropshipping course 2019!
Код:
https://www.udemy.com/the-ultimate-shopify-dropshipping-course/?couponCode=FREEACCES9
 
  • Like
Реакции: Ace

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Google Analytics For WordPress to Track Your Website Traffic
Код:
https://www.udemy.com/google-analytics-training-for-beginners/?couponCode=LEARN-VIRAL

Online Business: How I Make 5 Figure Passive Income on JVZoo
Код:
https://www.udemy.com/home-business-build-five-figures-profit-every-month/?couponCode=LEARN-VIRAL

Amazon Kindle: Publish Your 1st eBook & Make Passive Income
Код:
https://www.udemy.com/amazon-kindle-ebook-publishing/?couponCode=LEARN-VIRAL
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Content Creation Masterclass [Passive Income from Content]
Код:
https://www.udemy.com/content-creation-mastermind-knowledge-is-a-business/?couponCode=EACCMASTER

Youtube SEO Course: How TO Rank #1 On YouTube in 2019
Код:
https://www.udemy.com/youtube-seo-how-to-rank-no-1-on-youtube-in-2018/?couponCode=DISCUDEMY

Dropshipping with Wordpress: Create a Dropship Business Fast
Код:
https://www.udemy.com/dropshipping-with-wordpress/?couponCode=FREEDOM01V

Online Arbitrage Mastery - Turn Reselling into a Career
Код:
https://www.udemy.com/online-arbitrage-mastery-turn-reselling-into-a-career/?couponCode=ARBITRAGEISIT

Camtasia Studio 9: Become a Video Editing Guru With Camtasia
Код:
https://www.udemy.com/video-editing-online-course/?couponCode=LEARN-VIRAL
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Бесплатен во следните 24часа!

Shopify Ecommerce Dropshipping Facebook Ads Masterclass 2020
Код:
https://www.udemy.com/course/shopify-dropshipping-facebook-ads-ecommerce-masterclass-2020-2021-2022/?ranMID=39197&ranEAID=Z*nNMT6UOvY&ranSiteID=Z.nNMT6UOvY-oFTG0mx6GE8S6O85yQFhow&LSNPUBID=Z*nNMT6UOvY&couponCode=18APR2020
 
Последна промена:

Ace

VIP
Зачленет/а
11 март 2014
Мислења
32
Реакции
17
Ми излегува порака. ... Not eligible for a discount ?o_O
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Ми излегува порака. ... Not eligible for a discount ?o_O
Го променив линкот, пробај пак. Ако ти дава пак грешка ќе ти го дадам мојот акаунт каде што веќе е купен.
 
  • Like
Реакции: Ace

Ace

VIP
Зачленет/а
11 март 2014
Мислења
32
Реакции
17
Функционира сега! Благодариме :D !
 

aleksandar4o

Активен член
Зачленет/а
7 февруари 2012
Мислења
415
Реакции
186
Бесплатен во следните 24часа!

Shopify Ecommerce Dropshipping Facebook Ads Masterclass 2020
Код:
https://www.udemy.com/course/shopify-dropshipping-facebook-ads-ecommerce-masterclass-2020-2021-2022/?ranMID=39197&ranEAID=Z*nNMT6UOvY&ranSiteID=Z.nNMT6UOvY-oFTG0mx6GE8S6O85yQFhow&LSNPUBID=Z*nNMT6UOvY&couponCode=18APR2020
Добар курс за почетници. Не е баш нешто expert course но тие што сакаат да поднаучат нешто е супер.
 

d_dimitar

Нов член
Зачленет/а
26 октомври 2018
Мислења
3
Реакции
3
Бесплатен во следните 48часа!
Affiliate Marketing Masterclass - 25 Course in 1

Код:
https://www.udemy.com/course/instagram-emial-list-profit-map/?couponCode=FREE6666666
 
На врв Дно