Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

WordPress Сите Elegant Теми

Дискусија во форумот 'Теми и Темплејти' започната од Аце, 12 Ноември 2011.

 1. Аце

  Аце Ordinary guy.

  Зачленет:
  9 Септември 2011
  Мислења:
  2,035
  Допаѓања:
  866
  Сите теми од Elegant Themes тука е демото: WordPress Themes Gallery | Elegant Themes
  [​IMG]

  Темите:
  Код:
  13FloorTheme.zip (7.9 MB)
  Мора да бидете регистриран за да го погледнете линкот.
   
  AggregateTheme.zip (24.2 MB)
  http://www.multiupload.com/W4B2NJ23PD
   
  AnticipatePlugin.zip (5.2 MB)
  http://www.multiupload.com/RTR9O00QTL
   
  ArtSeeTheme.zip (838 KB)
  http://www.multiupload.com/80DK06AC1C
  AskItTheme.zip (84.9 MB)
   
  http://www.multiupload.com/QAJ5QD8FSW
   
  BasicTheme.zip (2.1 MB)
  http://www.multiupload.com/9DECSF7A49
   
  BluemistTheme.zip (1.6 MB)
  http://www.multiupload.com/NYZ4LQ8UEI
   
  BlueskyTheme.zip (3.3 MB)
  http://www.multiupload.com/R2Y97V9E2Q
   
  BoldTheme.zip (9.9 MB)
  http://www.multiupload.com/197R9SHTN7
   
  BoutiqueTheme.zip (11.8 MB)
  http://www.multiupload.com/76FI5RENCY
   
  BusinessCardTheme.zip (2.6 MB)
  http://www.multiupload.com/9WBX01GNMN
   
  ChameleonTheme.zip (20.9 MB)
  http://www.multiupload.com/65KSPJZN2D
   
  CherryTruffleTheme.zip (2.2 MB)
  http://www.multiupload.com/QW5T6YIHMD
   
  CionTheme.zip (1.4 MB)
  http://www.multiupload.com/WZNL8HL89H
   
  ColdStoneTheme.zip (19.4 MB)
  http://www.multiupload.com/UA48JDH7GT
   
  DailyNotesForTumblr.zip (36 KB)
  http://www.multiupload.com/A3524PBTEZ
   
  DailyNotesTheme.zip (10.8 MB)
  http://www.multiupload.com/1MVSQ5H7QJ
   
  DeepFocusTheme.zip (69.6 MB)
  http://www.multiupload.com/GG8OCXO3J0
   
  DelicateNewsTheme.zip (5.8 MB)
  http://www.multiupload.com/B1VL5EYN1T
   
  DeviantTheme.zip (13.8 MB)
  http://www.multiupload.com/QQK2KG3QVB
   
  EarthlyTouchTheme.zip (1.4 MB)
  http://www.multiupload.com/JGIETXCS40
   
  eBusinessTheme.zip (27.6 MB)
  http://www.multiupload.com/QF94MC1UWW
   
  eGalleryTheme.zip (6.9 MB)
  http://www.multiupload.com/T4JADG280G
   
  eGamerTheme.zip (5.9 MB)
  http://www.multiupload.com/PJ6BD2TEFV
   
  ElegantEstateTheme.zip (13.2 MB)
  http://www.multiupload.com/2FX7P2GR77
   
  eNewsTheme.zip (2.1 MB)
  http://www.multiupload.com/LR6UST7WZP
   
  EnvisionedTheme.zip (16.5 MB)
  http://www.multiupload.com/XFGS4E1JYP
   
  ePhotoTheme.zip (2.1 MB)
  http://www.multiupload.com/9MRD56AJMC
   
  eStoreTheme.zip (5.1 MB)
  http://www.multiupload.com/6VCHHQFJ0L
   
  EventTheme.zip (74.2 MB)
  http://www.multiupload.com/48L0QDSAXF
   
  eVidTheme.zip (1.9 MB)
  http://www.multiupload.com/2XN212BJL6
   
  FeatherTheme.zip (3.9 MB)
  http://www.multiupload.com/46GFH15NQ2
   
  GliderTheme.zip (37.8 MB)
  http://www.multiupload.com/RFCRT60SJK
   
  GlowTheme.zip (5.3 MB)
  http://www.multiupload.com/G941IYQ82J
   
  GrungeMagTheme.zip (2.2 MB)
  http://www.multiupload.com/P9DDN553GK
   
  InfluxTheme.zip (12 MB)
  http://www.multiupload.com/7QUDLKI8SH
   
  InReviewTheme.zip (6.7 MB)
  http://www.multiupload.com/ISLISDQW3H
   
  InStyleTheme.zip (28.7 MB)
  http://www.multiupload.com/SVG46PDDB8
   
  InterPhaseTheme.zip (1 MB)
  http://www.multiupload.com/XLTDBM22HF
   
  LightBrightTheme.zip (9.6 MB)
  http://www.multiupload.com/Q1362SACHW
   
  LightSourceTheme.zip (8.2 MB)
  http://www.multiupload.com/Z8TV6TS1AG
   
  LuminTheme.zip (22 MB)
  http://www.multiupload.com/XV1KNDUP0L
   
  MagnificentTheme.zip (24.8 MB)
  http://www.multiupload.com/723WH8K050
   
  MemoirTheme.zip (29.7 MB)
  http://www.multiupload.com/8GSUKG4Z00
   
  MinimalTheme.zip (3.9 MB)
  http://www.multiupload.com/7P4XNRN25M
   
  ModestTheme.zip (3.9 MB)
  http://www.multiupload.com/XG9N89MH6O
   
  MyAppTheme.zip (45.9 MB)
  http://www.multiupload.com/55Z9KH8F8T
   
  MyCuisineTheme.zip (56.3 MB)
  http://www.multiupload.com/7T97XFZVNU
   
  MyProductTheme.zip (24.7 MB)
  http://www.multiupload.com/C3NHH2M9J1
   
  MyResumeTheme.zip (12.3 MB)
  http://www.multiupload.com/E9Q19N0V4C
   
  NovaTheme.zip (15.2 MB)
  http://www.multiupload.com/SRWP7FLS6U
   
  OnTheGoTheme.zip (17.8 MB)
  http://www.multiupload.com/PGWNIG39KY
   
  PersonalPressTheme.zip (13.1 MB)
  http://www.multiupload.com/PME1LEWK6J
   
  PolishedTheme.zip (2.7 MB)
  http://www.multiupload.com/C0BGVIR9G9
   
  PureTypeTheme.zip (1.2 MB)
  http://www.multiupload.com/Q4YZ60HELV
   
  QuadroTheme.zip (742 KB)
  http://www.multiupload.com/G9ZBUQUZ4I
   
  SimplePressTheme.zip (8.1 MB)
  http://www.multiupload.com/4Z5CMWQX1O
   
  SimplismTheme.zip (1.4 MB)
  http://www.multiupload.com/KQ1EIYGGYC
   
  StudioBlueTheme.zip (3.1 MB)
  http://www.multiupload.com/YVLPHA2I79
   
  TheCorporationTheme.zip (10.2 MB)
  http://www.multiupload.com/68Z6078VBC
   
  TheProfessionalTheme.zip (12.3 MB)
  http://www.multiupload.com/0QG0E5QZD1
   
  TheSourceTheme.zip (6 MB)
  http://www.multiupload.com/8DMIUW7KZ0
   
  TheStyleTheme.zip (14.7 MB)
  http://www.multiupload.com/OGO1GNXTIU
   
  TidalForceTheme.zip (923 KB)
  http://www.multiupload.com/1JPFW6X0E7
   
  WeblyTheme.zip (19.9 MB)
  http://www.multiupload.com/OAATAZNALV
   
  WhosWhoTheme.zip (970 KB)
  http://www.multiupload.com/5GM2H2FB7P
   
  WoodenTheme.zip (5.1 MB)
  http://www.multiupload.com/ZARY1K21CZ
  Мал update. Сите 76 теми на купче(како посебни фајлови, значи нема еден огромен и тежок download):
  Код:
  Мора да бидете регистриран за да го погледнете линкот.
   
  На Spireski93 и Ilishev им се допаѓа ова.
 2. Nikola

  Nikola Нов член

  Зачленет:
  19 Декември 2011
  Мислења:
  64
  Допаѓања:
  1
  Професија:
  WEB Designer, HTML& CSS, Joomla & WordPress
  Аце баш ме интересира колку од ваквите премиум теми користиш и дали се случило до сега да дознат дека ги користиш нелегално???

  Сепак понекогаш иако колку и да ги испровериш дали се безбедни со сите плагини, со резерва сум спрема нив кога ќе треба да се искористат???

  Мислење??
   
 3. Dimemk

  Dimemk Активен член

  Зачленет:
  9 Април 2012
  Мислења:
  254
  Допаѓања:
  39
  Професија:
  Бизнис-Информатичар
  Јас користам на 2 страни од елегант темите, па немам проблеми бар до сега со ништо, одлични се за едитирање секоја точка можеш да е сменеш
   
 4. stefan_v

  stefan_v Ninja

  Зачленет:
  26 Ноември 2011
  Мислења:
  828
  Допаѓања:
  313
  Професија:
  Programmer / Internet Marketer
  Јас ги имам Developer лиценца со .psd фајлови на elegant themes. Ако некој сака да му направам услуга за оригинална тема нека пише. :D
   
 5. POWER

  POWER Активен член

  Зачленет:
  31 Декември 2011
  Мислења:
  438
  Допаѓања:
  48
  Професија:
  Web developer
  Ни 1 линк не работе :(
   
 6. besy

  besy Истакнат член

  Зачленет:
  7 Јануари 2012
  Мислења:
  312
  Допаѓања:
  121
  Која тема ја бараш?
   
 7. Аце

  Аце Ordinary guy.

  Зачленет:
  9 Септември 2011
  Мислења:
  2,035
  Допаѓања:
  866
  Наместо да го пишеше ова мислење можеше да кликнеш на mediafire линкот.
  Ова ти е последна јавна опомена.
   
 8. kalco

  kalco Член

  Зачленет:
  28 Август 2013
  Мислења:
  64
  Допаѓања:
  19
  Професија:
  Experienced Web Developer
  Сите 80+ теми со најнов абдејт + плагини
  Код:
  Мора да бидете регистриран за да го погледнете линкот.
  :)
   
  На Spireski93, stefan_v, besy и уште 2 други им се допаѓа ова.
 9. buli

  buli Член

  Зачленет:
  31 Јануари 2013
  Мислења:
  71
  Допаѓања:
  13
  фала за споделувањето, но гледам ја нема Nexus!!
   
 10. Spireski93

  Spireski93 Нов член

  Зачленет:
  16 Ноември 2013
  Мислења:
  19
  Допаѓања:
  3
  Што мислите дали овие теми се добри за SEO, дали се SEO Friendly? Дали би биле препорачливи и добро прифатени од Google алгоритмите? Пример конкретно за Envisioned?
   

Сподели: