kon
Истакнат член
Е сега да ги симнувам џабе ако не се американски... кажи се или не се...
јас можам за views за твитер не гарантирамЗафатено е видеото на SYV,дали може некој да ми направи 5000 views на јутуб видео,ќе му пратам 4$
и 1000 twitter followers како бонус.
Се снајдов,купив views од фивер.јас можам за views за твитер не гарантирам
дај пратими 1000 твитер followers и јас ке ти пратам нешто шо ке те интересираСе снајдов,купив views од фивер.
Него за твитер ја давам како бонус за услугата.
Давам $4 и 1000 твитер followers
Фала иначе за понудата.
Друже ќе може ли да ми кажеш какво ти е искуството со купувачите на fiverr за YouTube Views??? Дали има некои поплаки зашто се mobile views???Ја добив првата нарачка на фивер за гледаност,и сега неможам да го завршам гиго.Искористив 300 кредити ми даде околу 300 views. Ве молам ако може некој да ми помогне,до вечер треба да е готово.Во замена би му завршил 2-3 нарачки за twitter followers (500)
Има купувачи кои ги забрануваат видеата да се гледаат со mobile views па ја пуштаат нарачката. Е тогаш настанува проблем.Друже ќе може ли да ми кажеш какво ти е искуството со купувачите на fiverr за YouTube Views??? Дали има некои поплаки зашто се mobile views???
Продавав по 5000 на почетоко кога програмата беше 100 кредити > 1500 views...Друже ќе може ли да ми кажеш какво ти е искуството со купувачите на fiverr за YouTube Views??? Дали има некои поплаки зашто се mobile views???
100 credits = 400 views. Се повеќе и повеќе се намалуваат прегледите што можеш да ги добиеш![]()
Да знам, тогаш кога го пишав тоа беше 1 спрема 4. Гo прашав модераторот и ми одговори дека не е до нив, до јутуб било, почнале да ги забележуваат многу и затоа е тој тренд на намалување...Ехх, а беше 100 кредити = 1500 прегледи.
Стварно u2bvews се подобри од овие? зашто ботот не ми се свигаше ич не прави поени за за да додадеш видео бара многу поени? или грешка сум ...Добро и сега не е лошо, иначе не се од корист прегледите само за Giveaway ги бива, за разлика од u2bvews каде што прегледите стварно имаат ефект врз позицијата на видеото.
u2bviews прегледите се реални затоа и кредити собирање е бавен процес за разлика од тука.Стварно u2bvews се подобри од овие? зашто ботот не ми се свигаше ич не прави поени за за да додадеш видео бара многу поени? или грешка сум ...
кој бот од u2bviews го користиш Аце со фирефокс шо е или со инсталл на компјутер ?