Seo 2015

tool

Член
Зачленет/а
10 ноември 2011
Мислења
70
Реакции
14
За почетници се и двете книги? Ја разлистав бесплатната книга да видам што нуди и повеќе видов објаснувања на поими и начини на работа отколку конкретни алатки и совети.
Никогаш не сум читал книги за СЕО. Треба да почнам? Јас преферирам да читам блогови за буквално секој чекор и секое прашање што го имам. Не оставам ни минимален детал да не биде изгуглан. Работата е што при гуглањето, тие што ќе ми излезат први во пребарувањето очигледно знаат што прават и како да се рангираат. Еве пример ова повеќе би ми помогнало отколку бесплатната книга погоре
 

Goranski

Истакнат член
Зачленет/а
2 април 2013
Мислења
961
Реакции
635
За почетници се и двете книги? Ја разлистав бесплатната книга да видам што нуди и повеќе видов објаснувања на поими и начини на работа отколку конкретни алатки и совети.
Никогаш не сум читал книги за СЕО. Треба да почнам? Јас преферирам да читам блогови за буквално секој чекор и секое прашање што го имам. Не оставам ни минимален детал да не биде изгуглан. Работата е што при гуглањето, тие што ќе ми излезат први во пребарувањето очигледно знаат што прават и како да се рангираат. Еве пример ова повеќе би ми помогнало отколку бесплатната книга погоре
ова е повеќе техничко СЕО, во книгиве имаш комплетен тренинг без да мораш да гуглаш, битно е да се разбере суштината на оптимизирањето. Конкретни алатки за тоа не постојат, алатки за аудит за техничко сео да.
 
На врв Дно