Reddit-twitter master method: guide to massive traffic

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Ми беше дадена книгава што ја има на линков: https://www.blackhatworld.com/seo/reddit-twitter-master-method-guide-to-massive-traffic.1022935/
Се работи за книга со метод за Reddit трафик. Планирам да го тестирам методот така да ја споделувам со вас и доколку имате идеи слободно пишете како може да се искористи Reddit трафикот.

Линк:
Код:
https://www.dropbox.com/s/177c45mgr0zfctg/Reddit_Twitter-master-method_ver1.5-1.pdf?dl=1
 
Последна промена:
На врв Дно