Giveaway Hotmail Акаунти

default

Истакнат член
Зачленет/а
14 јуни 2012
Мислења
248
Реакции
125
Еве и јас нешто да поделам :no1:
По инспирација од Аце решив првите 5 члена кои ќе ме контактираат ќе добијат по 20 хотмаил акаунти.
Акаунтите се ново креирани и се потполно празни.

Поделени акаунти за сега : 5/5[DOUBLEPOST=1358533979,1358358013][/DOUBLEPOST]Поделени се по 20 акаунти на 5 членови.
Да направам нови акаунти,ќе има пак giveway.
 
На врв Дно