WordPress HeatMap AdAptive Pro

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
HeatMap е одлична Adsense тема за Wordpress која е целосно resposnive и e погодна за вашите Adsense блогови.
Во архивата подоле ја имате темата вклучувајќи и два додатоци така да за да инсталирате истата ќе треба тоа да го сторите преку ftp или со бришење на додатоците од архивата. Темата е тестирана и работи без проблем.

Демо: 1, 2 и 3.
Официјална страна:
Код:
http://heatmaptheme.com/
Линк за симнување:
Код:
https://app.box.com/s/o4q76m6q531eb7l2ynox
 
На врв Дно