• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Google adsense - генерална дискусија

Maalo Nogi

Нов член
Зачленет/а
1 ноември 2019
Мислења
3
Реакции
0
AdSens-от е стар 4 години, цело време работам со него и немало никаков проблем, исто така и имам додавано повќе сајтови на истиот, сега се обидувам да додам нов сајт, после неколку саати го добивам ова "You need to fix some issues before your site is ready for AdSense,
Сајтот има повеќе од 20 поста, 2K+ посетители
Pages: Privacy Policy, Terms and Conditions, Disclaimer,
нема не дозволен контент, текстовите се оргинални.
 

Conan

Член
Зачленет/а
30 јануари 2013
Мислења
81
Реакции
37
AdSens-от е стар 4 години, цело време работам со него и немало никаков проблем, исто така и имам додавано повќе сајтови на истиот, сега се обидувам да додам нов сајт, после неколку саати го добивам ова "You need to fix some issues before your site is ready for AdSense,
Сајтот има повеќе од 20 поста, 2K+ посетители
Pages: Privacy Policy, Terms and Conditions, Disclaimer,
нема не дозволен контент, текстовите се оргинални.
Иако АдСенс тимот се скржави на зборови, сигурно ти пишале повеќе реченици од она што го наведе тука.

Ти фалат About и Contact page.

Можеби не им се допаѓа дизајнот на веб страната, темите кои ги обработува, брзината на вчитување...
За тебе можеби 20 статии се доволни, но за нив не се.
Итн...
 
На врв Дно