WordPress Felici 1.4

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk

Felici е тема која е за WordPess платформа и можам да кажам дека е една од малкуте теми кои имаат елегантен изглед како оваа. Структурата на оваа тема ја прави да биде погодна за оние “magazine„ страни. Флексибилна е што значи дека може да правите некои измени врз неа.
Оваа верзија е 1.4 а најновата е 1.6.
Демото можете да го погледнете на овој линк:
Код:
http://themeforest.net/item/felici-wordpress-magazine-theme/full_screen_preview/1519835

За да ја симнете:
Код:
https://dl.dropbox.com/u/16425787/ibiz.mk/felici-wordpress-magazine-theme.zip

Во архивата покрај темата имате documentations и PSD фајл.
 
На врв Дно