Facebook направи unpublish на фан страната на ибиз

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
fb.png

На 28ми Август фејсбук ја тргна од јавен преглед фан странат на ИБиз. Во 21:00 часот некаде добив нотификација дека сум одјавен на фејсбук и мојот профил е привремено заклучен. Нема историја за некое недозволено најавување на мојот профил покрај сите активни заштити, нема никаква друга сесија освен таа што е од телефон.

Во контакт со други пријатели кои исто така имаат фан страни добив информација дека истиот случај го имале со привременото блокирање на фејсбук каде што исто и тие изгубиле неколку фан страни.

Неодамна на 23ти на Фејсбук беше оневозможено постирање на фан страните со надворешни линкови (линк).
Последната објава на ИБиз фан страната беше слика и истата беше објавена на 18ти Август.

Тоа е тоа за сега, за некој ден ќе направиме Appeal па да се надеваме дека истиот ќе допре до некој вработен од Facebook.
 
На врв Дно