Double opt-in wordpress plugin

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Најдов неколку но повеќето се плаќаат или месечно или за една страна, ми преостана уште codecanyon да го разгледам.
Ми треба opt-in додаток кој ќе може да додадам download за subscribe. До сега што најдов беа: Mailmunch (19$/месечно), DOIFD (24.95$/1 страна).
Нешто вака:
 
На врв Дно