• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Depesh mandalia- the ultimate cbo cookbook

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Aeidknh.png

PDF книга од Depesh Mandalia која ќе ви даде добри совети доколку користите Facebook ADS за креирање на кампањи. Книгата може да ја читате и директно од линкот со кликање на сликичката.

Линк:
Код:
https://www.bpmmethod.com/the-ultimate-cbo-cookbook

Линк за симнување:
Код:
https://mega.nz/#!mGpklCbJ
Клуч кој ќе ви биде потребен пред да симнете:
Код:
F58QdHlxR3D2-hGK1FO4ub7fY2ds478r4Ey78w2T82Y
 
На врв Дно