Content Locker

Chuck Norris

Активен член
Зачленет/а
28 декември 2011
Мислења
250
Реакции
33
Веб-страница
google.com
Дечки ми треба некој content locker. Имам веб-страна и сакам кога ќе кликне некој на "Download" и кога ќе му се отвори страната за превземање (Page) да се појави нешто како pop-up кое ќе се тргне откако ќе се изврши некоја од понудите од CPA (Incent.ly).
 

aleksandar4o

Активен член
Зачленет/а
7 февруари 2012
Мислења
415
Реакции
186
Па користи некој од страниците... најдобро е така? Или па ако имаш кеш земисиго CLP(Content Lock Pro)
 

Chuck Norris

Активен член
Зачленет/а
28 декември 2011
Мислења
250
Реакции
33
Веб-страница
google.com
Може некој да ми објасни целосно како да го имплементирам локерот од incent.ly?
Поточно ми треба кога некој ќе кликне на линкот пред да биде пренасочен кон страната за download да му се појави pop-up за да исполни некоја од понудите? И да ми објасни како да внесувам понуди на локерот?
 
На врв Дно