томче
дизајнерче
Така гуглајќи нешто што ми требаше го загледав овој CSM
На прв впечаток ме некако привлече и решив да му дадам шанса, ја инсталирав верзијата 2.5 и ме привлече уште повеќе. CMS доста едноставен а има се што би му потребало на дизајнер за страници на себе и на клиентите, и башка некако модерно скоцкан
За експлоити и сл работи не би требало да мислиме со оглед што не е толку распостранет како joomla, wordpress, vivvo
за дизајнирање ги погледнав структурите на тие неколку темички и доста е едноставно, скоро како дизајнирање на статични страници (да се ослободам овие денови ке скоцкам некоја тема колку да го пробам)
и еве се што има
линк да си го купите
а ако ја сакате 2.5 ке ја качам тука, иако ке ја најдам и последната верзија

На прв впечаток ме некако привлече и решив да му дадам шанса, ја инсталирав верзијата 2.5 и ме привлече уште повеќе. CMS доста едноставен а има се што би му потребало на дизајнер за страници на себе и на клиентите, и башка некако модерно скоцкан
За експлоити и сл работи не би требало да мислиме со оглед што не е толку распостранет како joomla, wordpress, vivvo
за дизајнирање ги погледнав структурите на тие неколку темички и доста е едноставно, скоро како дизајнирање на статични страници (да се ослободам овие денови ке скоцкам некоја тема колку да го пробам)
и еве се што има
Admin area http://wojoscripts.com/cmspro/admin/
- Modular design – Creating a module(side box) takes only few clicks
- Dynamic layout – Easy drag and drop of modules(sidebars) for each individual page
- Unique page layout – Each page can have up to 4 module positions top/bottom/left/right
- Dynamic menu creation – add as many menu items as you like, unlimited menu levels, easy drag.
- Multiple posts per page – you can add multiple posts per page.
- Dedicated contact and home page.
- 9 professional modules included jQuery slider, News Slider, Event Manager, jQuery Tabs, Poll, Vertical Menu and Recent Twitts, Rss Feeds
- Built in gallery module
- Built in commenting system
- Powerful file manager
- Database backup/restore
- SEO Optimized
- Membership management
- Membership subscription
- PayPal and Moneybookers intergated
- User permissions
- Built in Installation wizard
- and many more…
Demo CMS pro! | Home