Autodesk inventor 3d cad професионалец

Goranski

Истакнат член
Зачленет/а
2 април 2013
Мислења
961
Реакции
635
Знам дека не е местово тука за оглаасот, но доколку познавате некој или доколку има некој таков тука, контакирајте ме, еве го огласот подоле:

Барам некој професионалец со Autodesk Inventor 3D CAD кој ќе изврши кратка обука т.е. се работи за мал проблем каде што имаме заглавено при конверзија од инчи во милимитри. Обуката би се вршела во наши простории во било кое време што ви одговара, лоцирани сме во централно градско подрачје, или доколку тоа е проблем може и римоте.

Покрај проблемот што го имаме наведено погоре, сигурно ќе имаме и уште прашања па така работава не се сведува само на тоа. Спремни сме да платиме се што треба само да најдеме професионалец за Autodesk Inventor.

Ве молам доколку има ваков човек на форумов или доколку познавате некој, пишете ми во приватна порака.[DOUBLEPOST=1429687041,1427705215][/DOUBLEPOST]Благодарение на @dreamer, и неговото одлично познавање на SolidWorks, работата продолжи да ни тече понатамо, а и имавме и шанса да се запознеме.
Темава може да се затвори.
 
На врв Дно