WordPress Сите Elegant Теми

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Сите теми од Elegant Themes тука е демото: WordPress Themes Gallery | Elegant Themes


Темите:
Код:
13FloorTheme.zip (7.9 MB)
http://www.multiupload.com/SD6PUV9YUX
 
AggregateTheme.zip (24.2 MB)
http://www.multiupload.com/W4B2NJ23PD
 
AnticipatePlugin.zip (5.2 MB)
http://www.multiupload.com/RTR9O00QTL
 
ArtSeeTheme.zip (838 KB)
http://www.multiupload.com/80DK06AC1C
AskItTheme.zip (84.9 MB)
 
http://www.multiupload.com/QAJ5QD8FSW
 
BasicTheme.zip (2.1 MB)
http://www.multiupload.com/9DECSF7A49
 
BluemistTheme.zip (1.6 MB)
http://www.multiupload.com/NYZ4LQ8UEI
 
BlueskyTheme.zip (3.3 MB)
http://www.multiupload.com/R2Y97V9E2Q
 
BoldTheme.zip (9.9 MB)
http://www.multiupload.com/197R9SHTN7
 
BoutiqueTheme.zip (11.8 MB)
http://www.multiupload.com/76FI5RENCY
 
BusinessCardTheme.zip (2.6 MB)
http://www.multiupload.com/9WBX01GNMN
 
ChameleonTheme.zip (20.9 MB)
http://www.multiupload.com/65KSPJZN2D
 
CherryTruffleTheme.zip (2.2 MB)
http://www.multiupload.com/QW5T6YIHMD
 
CionTheme.zip (1.4 MB)
http://www.multiupload.com/WZNL8HL89H
 
ColdStoneTheme.zip (19.4 MB)
http://www.multiupload.com/UA48JDH7GT
 
DailyNotesForTumblr.zip (36 KB)
http://www.multiupload.com/A3524PBTEZ
 
DailyNotesTheme.zip (10.8 MB)
http://www.multiupload.com/1MVSQ5H7QJ
 
DeepFocusTheme.zip (69.6 MB)
http://www.multiupload.com/GG8OCXO3J0
 
DelicateNewsTheme.zip (5.8 MB)
http://www.multiupload.com/B1VL5EYN1T
 
DeviantTheme.zip (13.8 MB)
http://www.multiupload.com/QQK2KG3QVB
 
EarthlyTouchTheme.zip (1.4 MB)
http://www.multiupload.com/JGIETXCS40
 
eBusinessTheme.zip (27.6 MB)
http://www.multiupload.com/QF94MC1UWW
 
eGalleryTheme.zip (6.9 MB)
http://www.multiupload.com/T4JADG280G
 
eGamerTheme.zip (5.9 MB)
http://www.multiupload.com/PJ6BD2TEFV
 
ElegantEstateTheme.zip (13.2 MB)
http://www.multiupload.com/2FX7P2GR77
 
eNewsTheme.zip (2.1 MB)
http://www.multiupload.com/LR6UST7WZP
 
EnvisionedTheme.zip (16.5 MB)
http://www.multiupload.com/XFGS4E1JYP
 
ePhotoTheme.zip (2.1 MB)
http://www.multiupload.com/9MRD56AJMC
 
eStoreTheme.zip (5.1 MB)
http://www.multiupload.com/6VCHHQFJ0L
 
EventTheme.zip (74.2 MB)
http://www.multiupload.com/48L0QDSAXF
 
eVidTheme.zip (1.9 MB)
http://www.multiupload.com/2XN212BJL6
 
FeatherTheme.zip (3.9 MB)
http://www.multiupload.com/46GFH15NQ2
 
GliderTheme.zip (37.8 MB)
http://www.multiupload.com/RFCRT60SJK
 
GlowTheme.zip (5.3 MB)
http://www.multiupload.com/G941IYQ82J
 
GrungeMagTheme.zip (2.2 MB)
http://www.multiupload.com/P9DDN553GK
 
InfluxTheme.zip (12 MB)
http://www.multiupload.com/7QUDLKI8SH
 
InReviewTheme.zip (6.7 MB)
http://www.multiupload.com/ISLISDQW3H
 
InStyleTheme.zip (28.7 MB)
http://www.multiupload.com/SVG46PDDB8
 
InterPhaseTheme.zip (1 MB)
http://www.multiupload.com/XLTDBM22HF
 
LightBrightTheme.zip (9.6 MB)
http://www.multiupload.com/Q1362SACHW
 
LightSourceTheme.zip (8.2 MB)
http://www.multiupload.com/Z8TV6TS1AG
 
LuminTheme.zip (22 MB)
http://www.multiupload.com/XV1KNDUP0L
 
MagnificentTheme.zip (24.8 MB)
http://www.multiupload.com/723WH8K050
 
MemoirTheme.zip (29.7 MB)
http://www.multiupload.com/8GSUKG4Z00
 
MinimalTheme.zip (3.9 MB)
http://www.multiupload.com/7P4XNRN25M
 
ModestTheme.zip (3.9 MB)
http://www.multiupload.com/XG9N89MH6O
 
MyAppTheme.zip (45.9 MB)
http://www.multiupload.com/55Z9KH8F8T
 
MyCuisineTheme.zip (56.3 MB)
http://www.multiupload.com/7T97XFZVNU
 
MyProductTheme.zip (24.7 MB)
http://www.multiupload.com/C3NHH2M9J1
 
MyResumeTheme.zip (12.3 MB)
http://www.multiupload.com/E9Q19N0V4C
 
NovaTheme.zip (15.2 MB)
http://www.multiupload.com/SRWP7FLS6U
 
OnTheGoTheme.zip (17.8 MB)
http://www.multiupload.com/PGWNIG39KY
 
PersonalPressTheme.zip (13.1 MB)
http://www.multiupload.com/PME1LEWK6J
 
PolishedTheme.zip (2.7 MB)
http://www.multiupload.com/C0BGVIR9G9
 
PureTypeTheme.zip (1.2 MB)
http://www.multiupload.com/Q4YZ60HELV
 
QuadroTheme.zip (742 KB)
http://www.multiupload.com/G9ZBUQUZ4I
 
SimplePressTheme.zip (8.1 MB)
http://www.multiupload.com/4Z5CMWQX1O
 
SimplismTheme.zip (1.4 MB)
http://www.multiupload.com/KQ1EIYGGYC
 
StudioBlueTheme.zip (3.1 MB)
http://www.multiupload.com/YVLPHA2I79
 
TheCorporationTheme.zip (10.2 MB)
http://www.multiupload.com/68Z6078VBC
 
TheProfessionalTheme.zip (12.3 MB)
http://www.multiupload.com/0QG0E5QZD1
 
TheSourceTheme.zip (6 MB)
http://www.multiupload.com/8DMIUW7KZ0
 
TheStyleTheme.zip (14.7 MB)
http://www.multiupload.com/OGO1GNXTIU
 
TidalForceTheme.zip (923 KB)
http://www.multiupload.com/1JPFW6X0E7
 
WeblyTheme.zip (19.9 MB)
http://www.multiupload.com/OAATAZNALV
 
WhosWhoTheme.zip (970 KB)
http://www.multiupload.com/5GM2H2FB7P
 
WoodenTheme.zip (5.1 MB)
http://www.multiupload.com/ZARY1K21CZ

Мал update. Сите 76 теми на купче(како посебни фајлови, значи нема еден огромен и тежок download):
Код:
http://www.mediafire.com/?4n7r74ngdtd5i
 

Nikola

Нов член
Зачленет/а
19 декември 2011
Мислења
64
Реакции
1
Аце баш ме интересира колку од ваквите премиум теми користиш и дали се случило до сега да дознат дека ги користиш нелегално???

Сепак понекогаш иако колку и да ги испровериш дали се безбедни со сите плагини, со резерва сум спрема нив кога ќе треба да се искористат???

Мислење??
 

Dimemk

Активен член
Зачленет/а
9 април 2012
Мислења
254
Реакции
39
Веб-страница
infospot.com.mk
Аце баш ме интересира колку од ваквите премиум теми користиш и дали се случило до сега да дознат дека ги користиш нелегално???

Сепак понекогаш иако колку и да ги испровериш дали се безбедни со сите плагини, со резерва сум спрема нив кога ќе треба да се искористат???

Мислење??

Јас користам на 2 страни од елегант темите, па немам проблеми бар до сега со ништо, одлични се за едитирање секоја точка можеш да е сменеш
 

stefan_v

Ninja
Зачленет/а
26 ноември 2011
Мислења
828
Реакции
307
Веб-страница
macedonius.com
Јас ги имам Developer лиценца со .psd фајлови на elegant themes. Ако некој сака да му направам услуга за оригинална тема нека пише. :D
 

besy

Истакнат член
Зачленет/а
7 јануари 2012
Мислења
312
Реакции
119
Која тема ја бараш?
 

buli

Член
Зачленет/а
31 јануари 2013
Мислења
71
Реакции
13
фала за споделувањето, но гледам ја нема Nexus!!
 

Spireski93

Нов член
Зачленет/а
16 ноември 2013
Мислења
19
Реакции
3
Веб-страница
www.lion-tattoos.com
Што мислите дали овие теми се добри за SEO, дали се SEO Friendly? Дали би биле препорачливи и добро прифатени од Google алгоритмите? Пример конкретно за Envisioned?
 
На врв Дно