• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Репутација

CofD

Активен член
Зачленет/а
5 декември 2011
Мислења
202
Реакции
26
Веб-страница
lolding.com
Сега приметив дека неможам на некого да кликнам палец нагоре зошто тоа сум го направил пред кратко време и мислам дека треба да се направи да може да се дава безразлика дали ќе ставам на други или не, зошто ако некој има повеќе корисни постови мислам дека е убаво на сите да се даде благодарност т.е палец нагоре :)
 

томче

дизајнерче
Зачленет/а
8 септември 2011
Мислења
391
Реакции
16
Веб-страница
www.ibiz.mk
Палец нагоре и лево што е репутација е исто (колку за инфо)
и неможе на некој доста повеќе да му даваш без да дадеш на други, безбедносни мерки, доволно му е за едно мислење на кое ти помогнал да му дадеш само.
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Репутацијата во иднина ќе биде многу важен фактор за членовите на ИБиз, поготово тие кои ќе продаваат дигитални добра. Томче го кажа тоа што сакав да го кажам.
 
На врв Дно