Прочитај прво за Off-Topic форумот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Форумот Off-Topic нема некои други правила освен правилата кои важат за сите форуми.
Строго е забрането отварање на дискусија во Off-Topic форум која не заслужува да биде во тој форум.
Пример доколку сакате да споделите некој сајт кој ви бил од корист тоа направете го во темата Интересни веб страни, или ако имате некое трикче, совет, некоја идеа во врска со социјалните мрежи можете да го споделите во Социјални мрежи форумот.

Во Off-Topic форумот строго е забрането секаков вид на:
  • Отворање на теми кои не заслужуваат да бидат во Off-Topic форумот (дадов пример погоре).
  • Брање на услуги (како на пример: лајкови,прегледи,твитови и друго).
  • Барање размена на валути (пример: Paypal -> Skrill -> Payza...)
Запомнете, Off-Topic форумот не е чет, но можете да отворите теми неповрзани со другите форуми. Доколку твојата тема или мислење го снема тоа значи дека е избришано од страна на модератор.
 
Статус
Затворена за нови мислења.
На врв Дно