Продавам фб страни...

Драге

Нов член
Зачленет/а
6 април 2014
Мислења
4
Реакции
0
Здраво доколку е некој заинтересиран да купи фб страни нека пише. Страните се од 48.000,33.000 и 32.000 лајкоив македонски се 80% и активни,
Исто така доколку некој сака група на фејзбук со над 30.000 членови ке се дог се и + како сака името да му е .
Поздрав
 

Гого

Нов член
Зачленет/а
22 мај 2014
Мислења
7
Реакции
1
Здраво доколку е некој заинтересиран да купи фб страни нека пише. Страните се од 48.000,33.000 и 32.000 лајкоив македонски се 80% и активни,
Исто така доколку некој сака група на фејзбук со над 30.000 членови ке се дог се и + како сака името да му е .
Поздрав
Драге ти пишав во ПП. Прочитај, јас сум заинтересирен за страничките, имам и некој предлог :)
 

Гого

Нов член
Зачленет/а
22 мај 2014
Мислења
7
Реакции
1
Барам замена за македонска фејзбук страница, не ја продавам.
 

POWER

Активен член
Зачленет/а
31 декември 2011
Мислења
438
Реакции
46
Веб-страница
filiptodorov.info
Ќе може ли линкови и одприлика цени за страните ако уште не си ги продадел?
 
На врв Дно