freetime
Активен член
- Зачленет/а
- 11 март 2013
- Мислења
- 36
- Реакции
- 43
Ха ... тебе ти вратил, а на мене не ми враќа кога му подарав мислење да продадам фејсбук фан страна со 320К
Само едно сватив, човекот е жива превара. Доколку сака да им помогне на луѓето да заработуваат преку интернет тоа можел да го направи и бесплатно. Случајно наидов на неговите страни. На секоја страна си има поставено беклинк до некоја друга негова страна. Сите страни што му ги видов се пејџ ранк 3 и на секоја страна имаше за Адсенсе. Така да човекот си заработува преку адсенсе, ама не кажува конкретно како успеал и слично.... А сигурен сум да му пишам и јас дека заработувам преку адсенсе 1000+ Евра ќе ме викне на предавање да кажам како сум успеал, а тоа е + за него и негово надокнадување.
Вчера јас пишував со Борче Велковски неговиот најдобар ученик ...
Неговиот најдобар ученик зима по 7 долари дневно просек.. Мирко вика вака : За да достигнете да бидете како мојот најдобар ученик Борче да заработувате 7 долари дневно, вам ќе ви требаат околу 3 месеци напорна работа, па после 3 месеци ќе видете резултати па ќе почнете да заработувате по 5 долари дневно..
За да ја зголемите таа сума потребно е минимум по 4х дневно да сте на пц ..
АЛООО БРЕ ?
3 Месеци да работам за џабе а после по 5 долара да зимам, а воедно и да скапувам на пц ?
хаххаа, после ова што го прочитав од Мирко, се мислам и јас да држам предавања за ппд
Барем ние на ппд работиме 10мин дневно а зимаме мн повеќе од нив, 5 долара се ништо за ппд..