не би требало да те банираат ако користиш други методи, само пази има одредени понуди кои мораш да ги промовираш со одредени методи, а за скратување на понудите имаш триста скратувачи на линкови пиши на гугл, ама најубаво ти е да имаш свој блог или веб сајт па послем да идеат посетителите на понудата со мета редирект или поубаво да ги убедиш да купат со содржината на твојот блог/сајт (тоа се вика лендинг пејџ).Дали ако користам други методи на промовирање од тие што сум ги напишала во апликацијата ќе ме банираат? И што да користам за да ги скратувам линковите од понудата за да не ме банираат?
Дали ако користам други методи на промовирање од тие што сум ги напишала во апликацијата ќе ме банираат? И што да користам за да ги скратувам линковите од понудата за да не ме банираат?
Минимална исплата е 50$.Сакам да прашам, можам ли некако да ги повлечам овие 44$ што ги имам на PeerFly, или морам да стигнам до 50$ ?
Сакам да прашам, можам ли некако да ги повлечам овие 44$ што ги имам на PeerFly, или морам да стигнам до 50$ ?
Ќе може ли некој совет како да зберам уште 6$, за да ги повлечам тие 50$. Јас кога ги направив овие 44$, многу други времиња беа и со промоции и со се. На YouTube промовирав видеа, ги бустирав со YLH или како беше онаа програмата, ги лајкував од 50 акаунти и почнаа да паѓаат визити и пополнувања на survey-те. Сега ништо од тоа не работи, а и не сум баш запознаен со некој други лесни методи. Ако ми дадете некој совет баш добро ќе биде. Или па, ако има некој кандидат шо би направил 6$ и откако ќе ги повлечам на PayPal ќе му пратам 10$ ?Мораш да имаш 50$ т.е минимумот за да ги повлечеш парите.
нема да дознаат ама ни ти нема да имаш ниедна конверзија, мислам дека идеата ти е безвезе, али пробај може сум грешка.Има ли некој пробано да промовира понуди од PeerFly на microjob страни, на пример RapidWorkes? Јас промовирав така ама преку CleanFiles неколку пати само.
Ме интересира дали може да се дознае од кај доаѓаат посетите на страната. Сака да напраам на пример на RapidWorker да стаам линк од видео, во видеото да има линк од tk домен кој ке префрлува на друга страна каде што ке има линк за понудата од PeerFly. Што мислите, можат ли вака да дознаат дека посетите се од RapidWorkers?
Како ке дознаат, кога посетите доаѓаат од YT? Јас нема да го стаам директно линкот на microjob сајтовите. Знам дека може да видат дека посетите доаѓаат од YT, но како ке видат од каде се посетите на YT? Исто мислам да плаќам само да кликаат, за да не ми биде EPC 100%.можат да дознаат, ќе те банираат на понудата.
ако понудата дозволува посети од YT пробај слободно...Како ке дознаат, кога посетите доаѓаат од YT? Јас нема да го стаам директно линкот на microjob сајтовите. Знам дека може да видат дека посетите доаѓаат од YT, но како ке видат од каде се посетите на YT? Исто мислам да плаќам само да кликаат, за да не ми биде EPC 100%.
Значи на пример јас сега од фоумов копирам линк некој што е од некој пост, што не може да се клика на него. После кога ке одам на таа страна кај што е линкот, кликам на линк кон друга страна. И сега како може да се дознае дека на последната страна сум дошол преку копиран линк на форумот?
Big Buddy, BHW.Дали некој купувал во брзо време прегледи за јутуб, и ако да, да препорача човек, гледам ги има доста на фивер и сеоклеркс, но да не ми ги избришат сите акаунти, како што ми направија пред 5-6 месеци...?фала.