Пополни го, иако не е ова за во МКепа ако не го пополниш мислам дека не вршат исплата додека не се пополнит тој формулар.
Пиши: Search and Social PPC, SEO, Media Buys and E-mail Marketing.Дали може некој да ми помогне како да напишам како ќе промовирам за да бидам прифатена навистина ми треба.![]()
И ќе ме прифата само со толку btw фала многу ми значиПиши: Search and Social PPC, SEO, Media Buys and E-mail Marketing.
Толку треба, кратко и јасно. Кога ќе видат дека си спремна да вложиш кеш користејќи некои од методите на промовирање што ти ги кажав, би требало да те пуштат. Е сега, зависи за која компанија аплицираш, обично некои од компаниите бараат и добро "CV" т.е дали имаш веќе направени веб страни, да им објасниш како планираш да промовираш понуди, колку имаш искуство во интернет маркетингот и тн.И ќе ме прифата само со толку btw фала многу ми значи![]()
Некои велат дека поубаво е да не ја напишеш својата веб страна додека аплицираш. Дали и ти мислиш дека ова е точно?Толку треба, кратко и јасно. Кога ќе видат дека си спремна да вложиш кеш користејќи некои од методите на промовирање што ти ги кажав, би требало да те пуштат. Е сега, зависи за која компанија аплицираш, обично некои од компаниите бараат и добро "CV" т.е дали имаш веќе направени веб страни, да им објасниш како планираш да промовираш понуди, колку имаш искуство во интернет маркетингот и тн.
Слободно напиши што сакаш во апликацијата, кажи им дека студираш е-бизнис, дека 3-4 години работиш интернет маркетинг промовирајќи ClickBank продукти, дека имаш 4-5 години искуство со AdSense и тн.
Откако ќе те примат, прво добро едуцирај се, па после почни со работа. Не може да почнеш да заработуваш, ако не знаеш како функционира тоа што го работиш.
Претпоставувам си апсолутен почетник во ова, почни од основата пр. што е CPA, што е affiliate marketing и тн. Потоа исчитај го форумов и се' што не ти е јасно, некои термини на пример, гуглај ги.
И пази, некои CPA компании може да ти се јават на телефон и така да ти направат интервју.
Да, подобро е. Кога аплицираш штиклирајќи дека користиш платен трафик(пример PPC), притоа обично немаш своја страна(секако можеш да имаш ленгинг страна), ама немора да пишеш URL. Пиши само дека имаш привремени страни и во "објаснувањето" објасни дека имаш привремени страни за секоја подуда(ленгинг страни) и дека нив ги промовираш со платен трафик.Некои велат дека поубаво е да не ја напишеш својата веб страна додека аплицираш. Дали и ти мислиш дека ова е точно?
Па со оглед на тоа дека си почетник и немаш веб сајт (веб сајт, не Landing Page), нема да пишеш ништо околу тоа, туку ќе им кажеш дека ќе креираш Landing Page специјално за секоја понуда која планираш да ја промовираш.Некои велат дека поубаво е да не ја напишеш својата веб страна додека аплицираш. Дали и ти мислиш дека ова е точно?
Дали ќе ме чини нешто ако се јавам во Peerfly?
Ама тие немаат Viber на телефонитеПа ако звониш преку Viber нема да те кошта ништо![]()
Зарем си ти сериозен?Ама тие немаат Viber на телефоните![]()