Потребен е article writer со добро познавање на англиски јазик

talevskiboss

Активен член
Зачленет/а
31 јули 2012
Мислења
341
Реакции
168
Здраво дечки.
Имам потреба од некој кој добро го познава англискиот јазик и има барем малку искуство во пишување текстови на англиски јазик.
Познавање на почетничко SEO е предност. За цена ќе се договориме во инбокс.
Видови на артикли од кои имам потреба се следните:
- Blog posts
- Affiliate posts
- Guest posts
- Amazon guides
- Product reviews
 

Conan

Член
Зачленет/а
30 јануари 2013
Мислења
81
Реакции
37
Пиши тука или во приватна порака:
- цена по пост (зависно од должината на постот - 500, 1000, 2000 зборови, итн...)
- областите од кои би биле постовите
 

jassum20

Нов член
Зачленет/а
17 март 2014
Мислења
53
Реакции
7
Здраво дечки.
Имам потреба од некој кој добро го познава англискиот јазик и има барем малку искуство во пишување текстови на англиски јазик.
Познавање на почетничко SEO е предност. За цена ќе се договориме во инбокс.
Видови на артикли од кои имам потреба се следните:
- Blog posts
- Affiliate posts
- Guest posts
- Amazon guides
- Product reviews

Дали уште важи понудата?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Zerosec

Член
Зачленет/а
3 февруари 2015
Мислења
66
Реакции
20
Доколку важи уште понудата пишете ми цена за пост од 500 и 1000 зборови.
 
На врв Дно