Seophisticated
Истакнат член
- Зачленет/а
- 4 ноември 2011
- Мислења
- 196
- Реакции
- 55
Кај мене во просек стигаат за 2 дена. Не сум приметил каснење ниту еднаш на досега скоро 30 трансакции.
Само сакам да те прашам, дали од кога ќе напишат они Completed од тогаш 2-3 дена или со се она чекање Pending кај нив на страна ?Важно стигаат, ако сакаат и еден месец нека се праќаат, кај со Словенија можеме уште се жалиме ако закаснат 2-3 дена парите![]()
2-3 дена од коа е комплитед кај нив(време за кое банката ги префрла парите).Само сакам да те прашам, дали од кога ќе напишат они Completed од тогаш 2-3 дена или со се она чекање Pending кај нив на страна ?
не се замарај со времетраење, замарај се со цифрата која ти стига....Епа тогаш за 2 дена ми стигнаа парите првиот пат
А еве вчера дојде Completed на вората па ќе видеме кога ќе стигнат[DOUBLEPOST=1369139884,1368721718][/DOUBLEPOST]Изгледа се урочив, првиот пат за 5 дена се на се, сега веќе 8ми ден ни а ни б од парите.
Ама нема врска, они само нека стигнат![]()
Koi se najkvalitetnite CPA sajtovi ?
Истото и мене ми се случи... Барем не си изгубил многу пари
Па така нешто е работата...
Ај наздравје, парите што ги заработував цел месец што се вика си ги зема Општина центар. Ми ја дигнаа колата која беше паркирана на необележан паркинг односно земја.
За следен пат памет.
Koi se najkvalitetnite CPA sajtovi ?
Ај наздравје, парите што ги заработував цел месец што се вика си ги зема Општина центар. Ми ја дигнаа колата која беше паркирана на необележан паркинг односно земја.
За следен пат памет.
Па прошлиот месец па и овој ќе бидам само на 2 клиента што ги имам...
А од 20 ти натака почнувам по активно. Сега полагам матура имам за учење и немам многу време за да работам.