Отворање нови теми

stefan_v

Ninja
Зачленет/а
26 ноември 2011
Мислења
828
Реакции
307
Веб-страница
macedonius.com
Поради што оф-топикот но и други теми беа злоупотребени од некои(да не речам повеќето) членови, досегашната офтопик тема е затворена за нови мислња(а препорачано е и на другите теми да се отвараат нови теми). Отворена е нова каде ќе има само оф-топик мислења.
Мислам дека темите се премногу општи и генерални. Кога не е многу слично до темата отворете нова тема поради што вашето прашање односно мислење нема да биде поклопено од нови мислења, ќе има некој ред.

Кога ќе имате потреба од помош или нешто ново отворете нова тема.
Причините се:
-Полесно ќе се најде тоа што треба на вас и на друг член
-Друг член доколку има некое прашање ќе го најде побрзо
-Полесно барање на нешто што ви треба
-Подобро индексирање на сајтот
-Поразбирлива содржина
-Поголема прегледност
-Ви се бројат мислењата

Што е оф-топик мислење?
-Мислење кои не е поврзано на ников начин со интернет и интернет заработка.
Се што не е оф-топик треба да се отвори посебна тема. Не фаќа многу време а придобивките се многу.

Вашите предлози можете да ги дадете во форумот Ваши сугестии и забелешки
 
На врв Дно