Нудам работа за пишување артикли

teodor

Нов член
Зачленет/а
20 ноември 2014
Мислења
18
Реакции
8
Здраво :)

Имам потреба од четворица за пишување артикли, па сакам да понудам работа на некои од форумов.

Што е портребно:
  • Добро познавање на англиски. Предност ќе имаат тие што имаат имаат искуство со ова.
  • Јас ќе ви праќам готови артикли на англиски вие треба само да ги измените и да ги објавите на мојата веб страна (на вордпрес).
  • Секој ден треба да напишете (т.е измените) по 8 артикли.
  • Ми требаат луѓе кои што ќе можат ова да го работат редовно, секој ден од пон до нед. Оваа работа ќе биде постојана и на долг временски период.
Со работа треба да се почне по можност од утре.
Контакт по пп или на мејл...
e-mail: [email protected]
 
Последна промена:

bagata

Нов член
Зачленет/а
16 јануари 2012
Мислења
85
Реакции
5
Здраво :)

Имам потреба од четворица за пишување артикли, па сакам да понудам работа на некои од форумов.

Што е портребно:
  • Добро познавање на англиски. Предност ќе имаат тие што имаат имаат искуство со ова.
  • Јас ќе ви праќам готови артикли на англиски вие треба само да ги измените и да ги објавите на мојата веб страна (на вордпрес).
  • Секој ден треба да напишете (т.е измените) по 8 артикли.
  • Ми требаат луѓе кои што ќе можат ова да го работат редовно, секој ден од пон до нед. Оваа работа ќе биде постојана и на долг временски период.
Со работа треба да се почне по можност од утре.
Контакт по пп или на мејл...
e-mail: [email protected]
Провери си mail
 

Conan

Член
Зачленет/а
30 јануари 2013
Мислења
81
Реакции
37
Под менување на статиите веројатно мислиш на... реорганизација на текстот и евентуално промена на одредени зборови со соодветни замени.
Дали сум во право?

Ќе добиеш приватна порака.
 

Conan

Член
Зачленет/а
30 јануари 2013
Мислења
81
Реакции
37
Токму така, тоа е вистинскиот термин.
 

teodor

Нов член
Зачленет/а
20 ноември 2014
Мислења
18
Реакции
8
Проверете си меил ви пратив одговор
 
На врв Дно