Добредојде
Chakii на ИБиз. Порано имаше доста активни теми за CPA. Има многу начини треба да си најдеш кој според тебе би бил по лесен да го правиш или следиш.
Многу од „дневниците“ со CPA се најчесто со Instagram + CPA што реално за почетници носи пари ако знаеш како да избилдаш добар Инстаграм профил и да пушташ линкови до одредена понуда.
Пиши ни што повеќе те интересира како би ти дале подобри насоки.
Епа вака сега, истата ден кога го напишав оној коментар погоре т.е 31октомври, ми се појави нешто околу Dropshippging hm

.Прочитав нешто и ме заинтересира и почнав да пребарувам низ гугл и платформи како quora и Reddit и уште толкѕ се заинтересирав, и денес седам пред компјутер, гејмам и размислувам и еве одлучив да правам вебсајт со дропшипинг, деновиве планирам да направам план околу тоа,да видам со трошоци и се надевам ќе започне се во најдобар ред

, за една недела ми се разјаснија многу работи околу дропшипингот,youtube видеа и слично ми разнасјиа и ме убедија да започнам со ваков сајт. Само едно нешто не ми е јасно околу дропшипинг со Shopify и Oberlo, другар кој работи со freelancing вели дека за дропшипинг морам да имам пријавено фирма во ујп за да работам како дропшипер, дали е неопходно да се пријави фирма во ујп бидејќи ако пријавам фирма има да ме изгорат со данок и тие сранја, некаде прочитав дека може и со LLC(што првпат дознав за ова во средата) преку САД,а некои статии велат и дека можам индивидуално без никакви пријави во ујп и сега незнам кому да верувам