Најави се преку Facebook или Twitter и задржи го истиот профил!

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Можете да се најавите преку Facebook и Twitter на ИБиз и да учествувате во дискусиите притоа користејќи го истиот профил доколку претходно веќе сте се регистрирале.
Оваа процедура нема да ви одземе повеќе од 1 минутка.

Facebook поврзување и Twitter поврзување

Доколку имате некаков проблем при поврзувањето следете ги следниве чекори:
1. Одјавете се доколку сте најавени со вашето корисничко име и кликнете на Најави се со Facebook или Најави се со Twitter.
sociallogin.png


2. Доколку кликнавте Најави се со Facebook ќе ви се отвори Facebook каде што ќе мора да се најавите на вашиот профил. Откако ќе се најавите ќе ви се појави прозорец каде ќе треба да кликнете на ИБиз Македонија апликацијата. (слика)


3.Откако ќе го поминете овие чекори ќе бидете префрлени на ИБиз Македонија каде што ќе треба да го изберете табот Поврзи со постоечки профил.


4. Пишете го вашето корисничко име со кое се најавувате на ИБиз Македонија и лозинката.

5. Done! :)

Сега може да се најавите на ИБиз Македонија преку вашиот Facebook профил
Истото важи и за Twitter само што кај твитер треба само да ја прифатите апликацијата и да го вметнете вашето корисничко име (чекор3).
 
Последна промена:
На врв Дно