Мемиња поврзани со интернет маркетинг.

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Споделете некое меме (мим) што ве насмеало а е поврзано со интернет маркетинг или слично на тоа. :)
Темава е слободна така да сликите ве молам да ги прикачувате на imgur како не би имало бавно вчитување...

 
На врв Дно