• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Македонски интернет адресари како начин за градење на лнкови

Accipiter

Нов член
Зачленет/а
31 мај 2012
Мислења
23
Реакции
11
Порано, пред 3-4 години овој градење на повратни линкови користејќи ги интернет адресари или интернет директориуми беше многу актуелне и делотворен. Но оваа година Панда ги смени правилата па доминантното користење на оваа метода на градење на линкови се казни и доби помала вредност. Но тоа не значи дека треба да се откажиме од овој начин на градење на линкови. Еве јас најдов два такви македонски адресари, сигурно има уште некој па нека се дополни:


Иако е темата македонски адресари или web директоријуми еве и некои од нашето окружение:Еве пак ќе речам доколку некој знај за уште некој сличен сајт нека ја сподели информацијата :)
 
На врв Дно