МакДизајн Форум - Форум за Дизајн и Графика

Статус
Затворена за нови мислења.

томче

дизајнерче
Зачленет/а
8 септември 2011
Мислења
391
Реакции
16
Веб-страница
www.ibiz.mk
еве уште еден проблем
тоа од страна за мислењата кај види повеќе
Код:
[B]Deprecated[/B]: Assigning the return value of new by reference is deprecated in [B]/home/dizajnmk/public_html/includes/init.php[/B] on line [B]55[/B]

[B]Deprecated[/B]: Assigning the return value of new by reference is deprecated in [B]/home/dizajnmk/public_html/includes/init.php[/B] on line [B]107[/B]

[B]Deprecated[/B]: Assigning the return value of new by reference is deprecated in [B]/home/dizajnmk/public_html/includes/init.php[/B] on line [B]111[/B]

[B]Deprecated[/B]: Assigning the return value of new by reference is deprecated in [B]/home/dizajnmk/public_html/includes/init.php[/B] on line [B]119[/B]

[B]Deprecated[/B]: Assigning the return value of new by reference is deprecated in [B]/home/dizajnmk/public_html/includes/init.php[/B] on line [B]130[/B]

[B]Deprecated[/B]: Assigning the return value of new by reference is deprecated in [B]/home/dizajnmk/public_html/includes/init.php[/B] on line [B]134[/B]

[B]Deprecated[/B]: Assigning the return value of new by reference is deprecated in [B]/home/dizajnmk/public_html/includes/init.php[/B] on line [B]142[/B]

[B]Deprecated[/B]: Assigning the return value of new by reference is deprecated in [B]/home/dizajnmk/public_html/includes/init.php[/B] on line [B]211[/B]

[B]Deprecated[/B]: Assigning the return value of new by reference is deprecated in [B]/home/dizajnmk/public_html/includes/init.php[/B] on line [B]389[/B]

[B]Deprecated[/B]: Assigning the return value of new by reference is deprecated in [B]/home/dizajnmk/public_html/includes/class_core.php[/B] on line [B]2552[/B]
        


    
                             Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/dizajnmk/public_html/includes/init.php
Line: 55
и на неколку места загледав лошо парсирање на кирилица
 

томче

дизајнерче
Зачленет/а
8 септември 2011
Мислења
391
Реакции
16
Веб-страница
www.ibiz.mk
Средено... благодарам што ме извести :)
ете ти уште една бесплатна "лекција"

се што ставаш прво убаво провери дали работи
патем SEO не ви треба, нема ништо заедничко со дизајн

и Променлив зборчето воопшто не е превод од fluid, :matrixfight:

и за повеќе посетеност и активност на сајтот мислам дека имате погрешна стратегија, форум не е правилен избор, туку портал. зошто
1. дизајнерите не сакаат да коментираат, само читаат и учат
2. дизајнерите нема да ти се натпреваруваат во потпис на месецот,...
ова да функционира на други форуми како рекреација
(ваквите форуми се доста активни во светот, али 6+ милијарди луѓе VS 2+ милиони ;) )


ако веќе сте се решиле на форум да има и функционираат али треба убаво групирање на категориите
пр видете го Planet Renders Forums али се добро потковани со добар тим.
и Pixel2Life Forum
GFXVoid.com Graphic Design Forums
....

и многу други такви, на времето бев доста активен по таквите форуми член на тимот +mw [masterworks] али откако +mw.pmi (главниот основач) умре се распаднавме.

патем имате доста бесплатни верзии на скрипти, неморате вбуллетин, и да морате на ofshore хостови да идете, доста се поспори :stormtrooper:
 

томче

дизајнерче
Зачленет/а
8 септември 2011
Мислења
391
Реакции
16
Веб-страница
www.ibiz.mk
Порталот е во изработка, don't worry. :strong:

епа кога ке го направите пишете ми во порака да ја отворам темата
оти темата е сугестии/критики дискусии за веб дизајн

п.с. и со финален домејн, оти колку до сега имате 3-4-5...
 
Статус
Затворена за нови мислења.
На врв Дно