• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Листа на сајтови од кои може да добиете followers

CofD

Активен член
Зачленет/а
5 декември 2011
Мислења
202
Реакции
26
Веб-страница
lolding.com
Листа на сајтови од кои можете да добиете бесплатни твитер следбеници. Од сите сајтови би требало да добиете околу 1000 следбеници (нормално ќе има голем број што ќе отидат un-follow). После користењето не заборавајте да го прекинете access-от на апликацијата до вашиот акаунт. :)

askfollow.com
getnewfollowers.us
followcity.us/
bulkfollowers.co
morefollowers.me
worldfollowers.info
happyfollowers.info
followport.us
myfollowers.us
freefollowers.me
bestfollowers.org
followcrazy.us/
naturalfollowers.com/
nicefollowers.com
gainfollowers.info
naturalfollowers.com
newtwitterfollowers.info
hitfollow.info/
goodfollowers.net
newfollowers.me
freeaddme.com
followix.info
kingfollow.net
followpoint.us
followcity.info
bestfollow.info
flyfollowers.com
livefollowers.us
newfreefollowers.com
getfreefollowers.info
100follows.com
letgetmorefollowers.info
free-followers.org
plusfollower.info
followback.info
newfollow.info/
bigfolo.com/
 

Goranski

Истакнат член
Зачленет/а
2 април 2013
Мислења
961
Реакции
635
Листа на сајтови од кои можете да добиете бесплатни твитер следбеници. Од сите сајтови би требало да добиете околу 1000 следбеници (нормално ќе има голем број што ќе отидат un-follow). После користењето не заборавајте да го прекинете access-от на апликацијата до вашиот акаунт. :)

askfollow.com
getnewfollowers.us
followcity.us/
bulkfollowers.co
morefollowers.me
worldfollowers.info
happyfollowers.info
followport.us
myfollowers.us
freefollowers.me
bestfollowers.org
followcrazy.us/
naturalfollowers.com/
nicefollowers.com
gainfollowers.info
naturalfollowers.com
newtwitterfollowers.info
hitfollow.info/
goodfollowers.net
newfollowers.me
freeaddme.com
followix.info
kingfollow.net
followpoint.us
followcity.info
bestfollow.info
flyfollowers.com
livefollowers.us
newfreefollowers.com
getfreefollowers.info
100follows.com
letgetmorefollowers.info
free-followers.org
plusfollower.info
followback.info
newfollow.info/
bigfolo.com/


отворите нов акаунт па после тестирајте, да не ма после плачки....
 

stefan_v

Ninja
Зачленет/а
26 ноември 2011
Мислења
828
Реакции
307
Веб-страница
macedonius.com
Корисна работа е ова во некои моменти. :)
Сигурно ќе послужи. Фала. :D
 

vlatkom

Нов член
Зачленет/а
4 април 2014
Мислења
31
Реакции
2
дали знаете некој од мкд кој прави реклама на неговиот твитер профил? или го продава ;)
 

Conan

Член
Зачленет/а
30 јануари 2013
Мислења
81
Реакции
37
дали знаете некој од мкд кој прави реклама на неговиот твитер профил? или го продава ;)
Зборуваш за тоа...:
1. Дали го промовира својот профил, или
2. Дали е достапен за промовирање на производи / услуги од други лица / компании на својот профил

Ако е за второто - пиши ми приватна порака.
 
На врв Дно