И 1 000 000 да се веќе не вредатзошто би продавал толкава страна со толку реални фанови и тоа 90% од УСА? тоа е како да продаваш златен рудник?
И брендовите не се појавуваат веќе ако не си плататСе за пари брат, ако платиш ќе имаш повеќе прегледи (или ако си официјална страна на некој бренд), во друг случаш еден голем .!.
Ти кажа ilishev... многу ја заебаа фб работава. Секој ден се помал пост рич... :'(зошто би продавал толкава страна со толку реални фанови и тоа 90% од УСА? тоа е како да продаваш златен рудник?
Не го прочитав лекот...Има и за тоа лек.
Инаку проблемот е со reach-от. Моментално е околу 2%, во Октомври например бил 16%. Ќе паќа уште додека не дојде до блузу 0. Инаку ова беше очекувано(и најавено од нивна страна пред неколку месеци). ФБ викаат "не сме ние добротворна организација, ние сме бизнис". А всушност они се монопол пошто ги навлекоа бизнисите и сега ги уценуваат. Ќе го добијат и тоа што претходно го имале ама разликата сега е што треба да платат.
Suck-enberg мора од некаде да си ги врати парите кои ги даде за Instagram, WhatsApp, Oculus Rift итн(~20 миљарди). Сега сака да си ги врати.![]()
Се убаво што го ова е бизнис но дали знаат дека нивниот бизнис зависи од сите нас? Или никогаш не се размислувале на таа темаИма и за тоа лек.
Инаку проблемот е со reach-от. Моментално е околу 2%, во Октомври например бил 16%. Ќе паќа уште додека не дојде до блузу 0. Инаку ова беше очекувано(и најавено од нивна страна пред неколку месеци). ФБ викаат "не сме ние добротворна организација, ние сме бизнис". А всушност они се монопол пошто ги навлекоа бизнисите и сега ги уценуваат. Ќе го добијат и тоа што претходно го имале ама разликата сега е што треба да платат.
Suck-enberg мора од некаде да си ги врати парите кои ги даде за Instagram, WhatsApp, Oculus Rift итн(~20 миљарди). Сега сака да си ги врати.![]()
Да работевме сите у 2010 година... Сите ќе бевме ко бокица сега..Се убаво што го ова е бизнис но дали знаат дека нивниот бизнис зависи од сите нас? Или никогаш не се размислувале на таа тема![]()
Аман бе отепавте ме со овај Bokica. Наместо да се дивите на самите себеси, се дивате на трудот на другите. Има 12491305812 начини како да правите пари како него па зошто не и повеќе од него. Само ќе треба време и вложен труд. Не трошејте го времето дивејќи се на другите, туку седнете и запотејте си го газот ако сакате да живеете од ИМ.Да работевме сите у 2010 година... Сите ќе бевме ко бокица сега..
Светот оди напред ќе се мачиме сега со 1% пост рич... а и да платиш за буст жими мајка луѓе ќе ти донесе.![]()
Па само кажав дека он тоа време многу добро го искористи фб...Аман бе отепавте ме со овај Bokica. Наместо да се дивите на самите себеси, се дивате на трудот на другите. Има 12491305812 начини како да правите пари како него па зошто не и повеќе од него. Само ќе треба време и вложен труд. Не трошејте го времето дивејќи се на другите, туку седнете и запотејте си го газот ако сакате да живеете од ИМ.
Dragce makednskite lajkovi iskreno se 0 za zarabotka , ti trebaat US fanovi ako nekoj saka afilliate marketing da pravi. Taka da ne veruvam da im zemes mnogu pari od niv ama sepak vidi probaj. pozzЗдраво , јас сум нов член.
Имам неколку страни за продавање со 48.000,33.000,32.000 лајкови колку би се движеле цените на тие страни ? сите се македонски 80% од лајкови се македонски . Страните се активни
Поздрав.
400$ јас би ти ја купил ако ти се свиѓа мојата понуда.Има некој идеја каде можам да продадам Фејсбук страна со 500к? Странски фанови...
Брат месечно по 200 долари вадам со продавање на постови (реклами) на сајтови за продажба на облека. Можам да ти покажам и мејлови и трансакции ако си сериозно заинтересиран но со добра понуда.400$ јас би ти ја купил ако ти се свиѓа мојата понуда.
Брат месечно по 200 долари вадам со продавање на постови (реклами) на сајтови за продажба на облека. Можам да ти покажам и мејлови и трансакции ако си сериозно заинтересиран но со добра понуда.