• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Купувам google ads (adwords) користени акаунти

Goce

Нов член
Зачленет/а
27 март 2016
Мислења
2
Реакции
0
Купувам користени Goole Ads (Adwords) акаунти. Се разбира ќе ми треба некој тест период додека да стартува акаунтот и малку поддржка од ваша страна доколку работи за нашата цел. Вашата картичка од која сте плаќале ќе се острани и ние ќе додадеме наша.

Цена од 200-400 еур во зависност од стартоста на акаунтот, колку има потрошено во него и степенот на искористеност.

Пишете ми за повеќе детали.
 
На врв Дно