• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Која книга ви има оставено впечаток и ве променила?

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Дали има книга која сте ја прочитале и ви оставила одличен впечаток и ве променила вас?
Имате некоја книга да споделите/предложите, не мора да биде поврзана со маркетинг :)
 
На врв Дно