Коментари на веб страна

Dimemk

Активен член
Зачленет/а
9 април 2012
Мислења
254
Реакции
39
Веб-страница
infospot.com.mk
На мојата страна користам додаток од Facebook за коментари кој се поврзва со апликација која се прави во девелоперс страната на фб. LINK
Е сега имам проблем тоа што кога некој комеентира на некој пост кој е шеруван на фан пејџ, истиот коментар не се појавува кога го отвориш постот во делот коментари полето долу, а на фан пејџот го има. Дали имате некое решение за ова.

* Забележав дека на некои фан пејџови каде се постовите постои коментарот, а на некои т.е повеќето го нема.
 
На врв Дно