Како да искористам FB профил?

Infamous

Член
Зачленет/а
8 јули 2013
Мислења
85
Реакции
27
На тој акаунт, требало да бидеш пријател со друг твој акаунт. Пример, Филип.Д, кога би бил пријател со "профилот со 2000 пријатели", кога ќе ти ги напише тие 5 имиња кои треба да ги погодиш, ти од профилот Филип.Д ќе почнеш едно по едно да ги куцаш имињата, со тоа ќе дознаеш кои се личностите на фотографиите. Се надевам јасно ти е. :)
 

FiliP.D

Активен член
Зачленет/а
24 септември 2012
Мислења
179
Реакции
79
"Sorry, this page isn't available"
Ова ми го вади кога пробвам да одам на тој профил..
Иначе сите пријатели беа публик наместени, така да сите можат да ги гледаат доколку им го отвора профилот.
 

besy

Истакнат член
Зачленет/а
7 јануари 2012
Мислења
312
Реакции
119
На тој акаунт, требало да бидеш пријател со друг твој акаунт. Пример, Филип.Д, кога би бил пријател со "профилот со 2000 пријатели", кога ќе ти ги напише тие 5 имиња кои треба да ги погодиш, ти од профилот Филип.Д ќе почнеш едно по едно да ги куцаш имињата, со тоа ќе дознаеш кои се личностите на фотографиите. Се надевам јасно ти е. :)
Таа финта работеше пред некое време ама веќе не работи :( , сега профилите што треба да се верифицираат ги блокираат се додека не ги погодиш пријателите...
 

POWER

Активен член
Зачленет/а
31 декември 2011
Мислења
438
Реакции
46
Веб-страница
filiptodorov.info
Од тие 6 шо ќе ти ги даде у листата, од друг профил ќе си ги потражеш низ фб и ќе видеш кој е кој. Немора у профило шо ти е блокиран да ги тражеш (оти и неможеш)
 

asus

Член
Зачленет/а
22 октомври 2013
Мислења
45
Реакции
20
Има и друга финта еве да ја кажам зашто и јас работам со многу профили и често ми се случува тоа коа ке ти даде верификациа на направиш со имињата ке ти ги отвори тие 6 луѓе ке го копираш името на тој што го дава а исто така ке го имаш отворено и мејлот со кој ти е регистриран профилот откако го имаш копирано веќе името на човекот кој што ти го дава да го погодиш ќе го пастираш во Search барот во меилот и ке ти го даде човекот нели ти стига меил кога те аднал ке видиш кој е и ке завршиш работа на брзина и јас се многу мачев со тие верификации додека не ја пронајдов финтата. ;)
 

FiliP.D

Активен член
Зачленет/а
24 септември 2012
Мислења
179
Реакции
79
Има и друга финта еве да ја кажам зашто и јас работам со многу профили и често ми се случува тоа коа ке ти даде верификациа на направиш со имињата ке ти ги отвори тие 6 луѓе ке го копираш името на тој што го дава а исто така ке го имаш отворено и мејлот со кој ти е регистриран профилот откако го имаш копирано веќе името на човекот кој што ти го дава да го погодиш ќе го пастираш во Search барот во меилот и ке ти го даде човекот нели ти стига меил кога те аднал ке видиш кој е и ке завршиш работа на брзина и јас се многу мачев со тие верификации додека не ја пронајдов финтата. ;)

Ти благодарам многу, корисен метод. :ziveli:
 

asus

Член
Зачленет/а
22 октомври 2013
Мислења
45
Реакции
20
Да многуе корисен и јас додека не го пронајдов потрошив многу саати во погаѓање кој е кој :)
 
На врв Дно