• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Искуства со mail сервери и ваши сугестии

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Здраво,

Дали некој има искуство со мејл сервери што се за испраќање на голем број на мејлови? Доколку има споделете некој од сервисите и како ви е процентот на отворања и дали истите пристигнуваат во Inbox. Знам дека има голем број на фактори но пред да се одлучам на некој сервис сакам да прашам дали некој претходно користел истото.

Сервисите како mailerlite, aweber, mailchimp, elasticmail и други не влегуваат во игра поради тоа што претпоставувам ќе има голем број на spam complain заради мејловите.
 
На врв Дно