ИБиз Македонија рекламен банер

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Банери кои може да ги користите на вашите блогови/сајтови а со тоа и да го подржите ИБиз.

Димензии: 170x100


Димензии: 468x60


* Ќе бидат додадени и други банери со други димензии, исто така ќе има простор за рекламирање на почетна страна за одредени сајтови кои ќе бидат наши пријатели.

Наши пријатели се:
Fejs.mk
 
На врв Дно