• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Заработете со услугите на crork

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Немајќи доволно време одамна немам пишано тема на форумов. Решив ова мое мало слободно време да го искористам и да отворам тема која ќе ги мотивира и оние најмрзливите :). Претходната тема за тие што ја немаат прочитано може да ја прочитаат тука.
Се работи за препродавање на услуги со тоа што ќе ги купувате поевтино а ќе ги продавате поскапо :), simple...
Crorkservice се бават со продавање на SEO услуги со тоа што може да се каже дека се #1 продавач на Fiverr за SEO, SMM услуги.

Неодамна тие имаат и Resseller сајт и сите нивни услуги ги има по топ цени со кои може да се крераат доста добри огласи на Fiverr сајтовите.
Се што треба е да сте креативни и да ви работи малце ламбата со тоа што би направиле некој добар пакет на услуги по “топ“ цена :) и би го продавале.

Веб страната каде што ги има услугите:
Код:
http://resellers.crork.com/site/products
Затоа се што треба е да креирате огласи на страните како Fiverr, Fivesquids, Seoclerks или ако имате искуство околу Wordpress може да си направите и сопствен сајт и да ги поставите истите услуги со тоа што ќе ги продавате за поскапо. Штом добиете нарачка идете на сајтот на Crork и ја нарачувате услугата што ви била вам нарачана.

Се надевам дека оваа тема ќе ви биде доволна мотивација да започнете со продажби.
И запомнете секој долар треба да ви биде важен, затоа што ако сте заработиле 1$ од продадена услуга, верувајте дека утре можеби од истиот купувач би добиле нарачка која би ви донела 50$-70$-100$ заработка. Се што треба е да не се откажувате и да бидете креативни.

Се читаме наскоро со нешто поинтересно.. :)
 
На врв Дно