LaFea
Член
- Зачленет/а
- 3 ноември 2013
- Мислења
- 89
- Реакции
- 35
Од никаде до #1 | Кампањата на Горански + Социјални Сигнали
http://gyazo.com/f7fdb6aa39a8863bfc68ab86b53481e7
Cestitki
Од никаде до #1 | Кампањата на Горански + Социјални Сигнали
http://gyazo.com/f7fdb6aa39a8863bfc68ab86b53481e7
CestitkiZa 2 nedeli?
Мануал Веб 2.0 со пирамида на тиер 2.
од скоро повеќе немам артикал линкови и истите се заменети со привтни блог постови, крцка нови... за нив за жал не давам репорт....
I'm impressed.Фактот што ќе ја видиш на 1ва страна за 2 недели кажува се. Нема ни потреба од репорт во ваков случај.
2-3 недели, Инаку да, и мене не ми се толку битни репортите. Повеќе се битни резултатите
![]()
Читнај низ Google малку повеќе околу новиот абдејтКупив Мануал од овај пакетот што е поскап на горански уште од Април. Страната не е рангирана засеа нигде.. Досеа само еден репорт ми пуште и од кога го пуште тој го снема веќе 2 месеца.. еве денес пишувавме на скајп и нема абер за рангирање а за рефунд уште помалце.. Се дур не се ичисти оваа работа не ви препорачувам да порачувате од негоЗа 3 и кусур месеци ништо.. а на скајп мн ретко се уклучува и од април е на одмори..
![]()
Што ку*** ме заболе за новиот УПДЕЈТ?? ЈАС НЕГО МУ ПЛАЌАМ ДА МИ ЈА РАНГИРА А АКО НЕ МОЖЕ ИМА РЕФУНД НЕЛИ??Читнај низ Google малку повеќе околу новиот абдејтПосле 14 Мај не се ранкира толку лесно. БТВ тој си ја завршил работата, ти пуштил репорт дека ја завршил неговата работа. А инаку што пишува ТОП 5 позиции, тоа е маркетинчки трик. Секаде го користат тоа, а никој не ти гарантира.
Читнај низ Google малку повеќе околу новиот абдејтПосле 14 Мај не се ранкира толку лесно. БТВ тој си ја завршил работата, ти пуштил репорт дека ја завршил неговата работа. А инаку што пишува ТОП 5 позиции, тоа е маркетинчки трик. Секаде го користат тоа, а никој не ти гарантира.
"А инаку што пишува ТОП 5 позиции, тоа е маркетинчки трик." ... ova ne ti trebase
Колку пари толку музика. А, да мајсторот секако ќе ти рече "Шефе не е до тој дел ќе ти ги вратам парите?!" или пак "тоа е сега во реед треба уште нешто да се смени?!"...aj vaka. zamisli ti se rasipala kolata i ja ti staam nov del, ama kolata pak ne ti raboti. Sto pravime?
ili ne garantiraj nisto ili ne pravi biznis ako ne te biva.
I jas imam izgubeno po 10 saati so klient, ama ne sum im naplatil bidejki ne sum ja zavrsil rabotata.
Da se rabotese za vas, neznam dali ke go branevte....
izvini ama trebal da proveri pred da ja prifati rabotata. 5 minuti rabota e. A jas kolku sto se sekavam, i samiot on rece deka ne se nafaka so sekogo da raboti. Taka da tuka nema sto da go obvinuvas aleksandar.А што пак ако проблемпот е во тебе? Што ако страната не ти е оптомизирана? Што ако не минуваш копискејп? Што ако ти била пенализирана пред да порачаш сервис? Си проверил некад ВМ алатки? Си направил Сајтмап?
epa aj neka mi gi smeni site delovi od kolata za da ja najde greskata......ebate majstorotКолку пари толку музика. А, да мајсторот секако ќе ти рече "Шефе не е до тој дел ќе ти ги вратам парите?!" или пак "тоа е сега во реед треба уште нешто да се смени?!"...
Чекај чекај нели Горански првен ДОБРО ги проверуваше страниците и внимателно одбираше со кого да работи, како што Дорчо кажа погоре.. Или тоа е само трик дур да му пишат ПП па од кој да најде да зема пари побрзоо..? Оптимизирана, сам сум ги пишувал артиклите и се тоа што ми кажуваш нема благе везе со ова, сите тие работи се разбира дека се во ред. Да да сигурно би избил само со онсајт сео.. А за делот за одложувањето можам само да се насмејам. И не мешај пин субмит оффери овде, како прво на секоја понуда долу имаш TOS и ти кога правиш што ти кажува понудата се согласуваш со нивните правилаЈас не сум тука да бранам некого или пак да критикувам... Не сакам ниту пак да се карам.
А што пак ако проблемпот е во тебе? Што ако страната не ти е оптомизирана? Што ако не минуваш копискејп? Што ако ти била пенализирана пред да порачаш сервис? Си проверил некад ВМ алатки? Си направил Сајтмап?
Твојот сајт без линковите би избил на 2 3 па дури и 1 страна ако ти е добро оптимизиран... А со помош на овие линкови би отишол и на #1.
Втв... Бев ранкиран на #1 на ова ниче до пред абдејтот и искрено дса ти кажам конкуренцијата е многу голема...
Колку пари толку музика. А, да мајсторот секако ќе ти рече "Шефе не е до тој дел ќе ти ги вратам парите?!" или пак "тоа е сега во реед треба уште нешто да се смени?!"...
Не зборам за џабе бидејќи сум бил на местото на александар и знам како е... Одложувањето искрено и јас го мразам... некој да се мрцвари со мене али јбг треба да имаш нерви и за тоа... Исто ти е како во болница да чекаш и некој ти влезе преку ред...
А што е разликата помеѓу сервисите на ВФ,БХ и Пвпј? Секаде е исто... Ај замислете што ќе се случи ако сите од Франција си ги побарат парите од Пин Субмит а тебе те исплатиле.... Ќе ги вратиш парите?
Поздрав на сите и без људби ама ИМ е суров...