FiliP.D
Активен член
- Зачленет/а
- 24 септември 2012
- Мислења
- 179
- Реакции
- 79
Значи како што знаете не бев активен на форумот, а исто така не бев активен во Интернет бизнисот..Имав некој работи да средам во личниот живот па немав многу време.Но тука сме да го смениме тоа!!Значи се одлучив да направам Дневник со цел да заработам некој денар повеќе(поголема мотивација добивам од ова).Значи еве мали детали за мојот Дневник
Цел: 200$
Краен рок: Почеток на учебната години или 01/09/2013!
Постигнато: 33.30$
Преостанато: 166.70$
Методи кој ќе ги користам:
-Видео Маркетинг
-Рекламирање низ Социјалните мрежи
-Форум Маркетинг
Корисни Алатки:
pingler.com - Сервис за пинг
pingomatic.com - Сервис за пинг
linklicious.me - Сервис за пинг
Google Adword Keyword Tool - Барање популарни keywords
Share YouTube Videos (SYV) - Алатка која служи за зголемување на гледаноста на вашите видеа.
Vagex - Служи за лајкови,коментари,прегледи,сабскрајбс.
studio.stupeflix.com/Windows Movie Maker - Преку овие ѓи правам видеата
backlinkin.com - Backlink
Коментар: Денес уплоадирав 30 видеа на еден YouTube канал и линковите ѓи ставив на linklicious.me.Вечер ќе пробам да поработам прекувреме иако мислам дека нема да имам многу време,значи од утре почнуваме сериозно.Ете накратко објаснав што како.
Се надевам дека ќе успеам да ја достигнам мојата цел и дневникот да се затвори како успешен!Вервајте ме дека јас најпоќе го сакам тоа!Редовно ќе го упдејтирам дневникот.
Позздрав до сите
.
Цел: 200$
Краен рок: Почеток на учебната години или 01/09/2013!
Постигнато: 33.30$
Преостанато: 166.70$
Методи кој ќе ги користам:
-Видео Маркетинг
-Рекламирање низ Социјалните мрежи
-Форум Маркетинг
Корисни Алатки:
pingler.com - Сервис за пинг
pingomatic.com - Сервис за пинг
linklicious.me - Сервис за пинг
Google Adword Keyword Tool - Барање популарни keywords
Share YouTube Videos (SYV) - Алатка која служи за зголемување на гледаноста на вашите видеа.
Vagex - Служи за лајкови,коментари,прегледи,сабскрајбс.
studio.stupeflix.com/Windows Movie Maker - Преку овие ѓи правам видеата
backlinkin.com - Backlink
Коментар: Денес уплоадирав 30 видеа на еден YouTube канал и линковите ѓи ставив на linklicious.me.Вечер ќе пробам да поработам прекувреме иако мислам дека нема да имам многу време,значи од утре почнуваме сериозно.Ете накратко објаснав што како.
Се надевам дека ќе успеам да ја достигнам мојата цел и дневникот да се затвори како успешен!Вервајте ме дека јас најпоќе го сакам тоа!Редовно ќе го упдејтирам дневникот.
Позздрав до сите