Аце - Прам негде 5-6 new pastes,во кои вклучувам линк до блогот(со кој прам редирект до понудата) и линк до видеото на youtube.И под него ставам многу голем број keywords.
Иначе денес одбрав една понуда,најдов добри keywords.Па напрајф нов блог и ја ставив скриптата за редирект, па напрајв едно видео на windows movie maker со неколку слики.После го кладоф на youtube и се разбира ги кладов keywords и у дескрипшн линко до блого.После зедоф го пингував видеото на pingomatic.com pingler.com pingoat.com потоа најдоф еден човек од warriorforum кој ми даде околу 1000 и нешто free backlinks и исто така го кладоф видеото,блого на freebacklinks.co.in freebacklinktool.com/my-account backlinkin.com/submit-backlinks backlink101.com/submit.php socialmarker.com/
Па немав баш време нешто друго да напрам сеа се вратиф пред малце дома и време е повторно да се фатам за работа.Ноќва прекувреме ке работам.Планирам да напрам 10тина-20тина видеа и да ги аплоадирам на мојот акаунт подоцна да ги пингувам.О и заборавив напрајв на pastebin неколку pastes за понудата која ја промовирав.
Моментално имам 9.60$ искачаат добро и претходните понуди кои сум ги промовирал! Не чекајте дечки фаќајтесе за работа испаѓа добра пара од ова.
Заборавив - Исто така го ставив видеото na vagex.com , на овај акаунт кој аплодирам видеа имам само 5-6 и тие се за понуди и од него се држам чисто до правилата и не спамовам, заборавив исто така преѓе влегоф со друг акаунт и коментираф по видеа и оставав линк до моето видое.
---------- Испратено во: 04:10 AM ---------- Претходното мислење е испратено во: 12:10 AM ----------
Вечерва поќето праеф муабет со Viksa и сеа пред малце се фатив за работа.Направив 10 видеа и ги аплоадираф на еден акаунт потоа ги кладоф на linklicious.me Са утре имам баги книги за читање па така да утревечер пак излеа ке продолжам со повеќе видеа.Моментално имам 11.40$ Добра ноќ