Веб страна за мали огласи во WordPress

Conan

Член
Зачленет/а
30 јануари 2013
Мислења
81
Реакции
37
Се работи за креирање на англиска веб страна за мали огласи (индустрија: забава и уметност) користејќи го WordPress.
Огласувачите би требало да имаат можност да остават информации за работите/делата кои ги нудат/огласуваат: текст со кратко објаснување, контакт инфо, слика, и сл.
Можна е и опција за платени огласи.

На интернет можат да се сретнат неколку солидни Вордпрес теми и плагини, кои горе-долу ја вршат горенаведената работа.
И на форумов сретнав неколку статии кои помалку или повеќе ја допираат оваа тематика.

Барам мислење од поискусните меѓу Вас (од лично искуство, искуство на колега, пријател, итн), која е подобрата опција: користење на WP тема или пак соодветен WP плагин за создавање на ваква веб страна?
Исто така, доколку имате некоја препорака за конкретна WordPress тема/плагин и сл. - може да оставите коментар.

Однапред благодарам за секое конструктивно мислење!
 

Conan

Член
Зачленет/а
30 јануари 2013
Мислења
81
Реакции
37
Благодарам за предлог темата, и за примерот со вебсајт кој ја користи истата Вордпрес тема.
 
На врв Дно