stefan_v
Ninja
Е сеа не те сватив најбаш. Ај појасни се ако сакаш, пошто не те сватив дали ова беше за мене. Фала.Тоа и сакаше да му го пишам, ама ај викам да не се праам сеа нај паментен![]()
Е сеа не те сватив најбаш. Ај појасни се ако сакаш, пошто не те сватив дали ова беше за мене. Фала.Тоа и сакаше да му го пишам, ама ај викам да не се праам сеа нај паментен![]()
Корегирано. Фала многу. Имам многу сајтови направено, али не ми текнало да си стаам кредити. Решив сеа да стаам на последниов кој го завршив во и ете сум згрешил. Исто така го правам новиот сајт за http://macedonius.com/stefan_v..
супер ти испаднало сајтчево на крај
чисто, модерно, минимал.. в.најс!
само да ти обрнам внимание на нешто?
ко ќе кликнам најдоле, таму кај што пише кој го има направено сајтот...
кај тебе ко ќе кликнам, ме носи на: http://macedononius.com/
искорегирај си ;-)
Нарачката за сајтот е од партнерите од Канада.Стефан на кој сајт работиш (од кој сајт е овој клиент), ако не е тајна?
Јас работам на oDesk.
Корегирано. Фала многу. Имам многу сајтови направено, али не ми
Нарачката за сајтот е од партнерите од Канада.
Ти што работиш? Ми требаат јаки луѓе кои си ја знаат работата заедно да работиме.
За мене најдолем проблем е наоѓањето работа. А вака некој друг ми наоѓа работа, добро платена. Сеа не е незнам колку али ете почнав, не со сите, но во догледна иднина да - за неколку дена.
Имам партнери јаки луѓе, кои ќе те купат, продадат 10 пати, и продадат на твојата родена мајка. Тоа од Домениканска република е најдобар продавач(го прогласиле) на незнам што, за бизнис консултинг и така натака.![]()
Ова е blogger@UnlockBoot ова ми личи на вордпрес... ти ја правеше темата или ?
Супер си е на Renofix, се си отвара, кон мојата страна.macedoninus.ком не ми отвара да знаеш
а macedonius.ком отвара![]()
bybogames.com
agroculture.comoj.com
Ми се допаѓа... ама нем да е основата од друга тема а ти само сликичките да си ги сменил од плави у црвениИначе... баш добра тема имаш... ова со храна која делува најдобро на мозокот ме заинтересира, сеа ке го читнам
![]()
Да ама сакам на него да идат ново објавените... у изработка ми еТоа можеш да го решиш со додаток... ги има премногу веќе![]()