Биди пријател на ИБиз Македонија!

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Сакаш да бидеш пријател на ИБиз?
Се што треба е да имаш веб страна со содржина на Македонски и да пишеш во темава или на мејлот: [email protected] каде ќе го наведеш твојот сајт.

Решивме да направиме мал рекламен простор за нашите пријатели па така да сега ќе може да имате ваш рекламен банер на ИБиз форумов. Позицијата на банерот е од десната страна во делот “Подржувачи“
Дозволена големина на ваш рекламен банер е: 160x40 или 160x100

http://www.ibiz.mk/threads/ИБиз-Македонија-рекламен-банер.254/
Исто така побарајте димензии кои ќе ви бидат потребни за вашиот сајт во темата.


Напомена:
Не сите сајтови може да бидат прифатени/додадени затоа што просторот е мал.
Доколку рекламниот банер биде тргнат од вашата страна автоматски се трга и од ИБиз.
ИБиз има право да го тргне банерот од форумот со претходно известување.
Рекламниот банер кој ќе ни го доставиш треба да биде во .png формат
 
  • Like
Реакции: kon
На врв Дно