Биди автор на ИБиз!

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Како што знаете ИБиз скоро го пушти порталот каде што ќе се објавуваат постови во врска со интернет маркетинг и заработка кои се пишани на форумот или надвор од него (гостински).
Можете да допринесете со некој ваш текст. Се што треба е да отворите тема во соодветниот форум и да пишете 400-500 зборови текст за одреден метод на заработка, совети, рецензии и слично, кој потоа ќе биде проверен и објавен. Потоа испратете ми мене или на некој друг од администрацијата за да го провери текстот.

Пример за добар пост можете да го погледнете Вовед во PPC маркетинг на Milton.
 

kon

Истакнат член
Зачленет/а
12 ноември 2011
Мислења
1,195
Реакции
304
Веб-страница
darkoefremov.com
Секаков вид ? Дури и фриленс онлајн дизајнирање ? :)
 

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Зашто да не :) Членот кој ќе покаже заинтересираност ќе добие статус автор и сам ќе ги креира темите во делот ИБиз портал, значи ќе биде дел од Авторите на ИБиз порталот.

Ќе има можност да се направи нешто како Whiteboard Friday (секоја недела/месец пост за одредена тема) и со тоа авторот ќе си изгради своја репутација.
 
На врв Дно